FENERBAHÇE

Ozan Tufan’ın golü tartışmalara neden oldu!

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Kayserispor'u ağırlayan Fenerbahçe, ilk yarıda Ozan Tufan'la beraberlik golünü buldu. Ancak golden önce Ozan Tufan'ın faul yaptığı itirazları golü tartışmaya açtı.

Ozan Tufan’ın golü tartışmalara neden oldu!

Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı maçta Ozan Tufan’ın attığı gol sonrası tartışmalar da beraberinde geldi. Fenerbahçe, 45. dakikada Ozan Tufan’ın attığı gol ile Kayserispor karşısında eşitliği sağladı. Ancak gol öncesinde Kayserispor’dan bir futbolcunun yerde yatıyor olması tartışmalara neden oldu.

Kayserisporlu futbolcular golden önce Ozan Tufan’ın  faul yaptığı gerekçesiyle hakeme itirazlarda bulundu. Sakatlık geçiren Deniz Türüç yerde yatıyordu. Maçın hakemi oyunu durdurmazken Fenerbahçeli futbolcular ise atak yapmaya devam etti ve pozisyonun devamında sarı lacivertliler beraberlik golünü buldu.

Golden sonra Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica da yardımcı hakeme tepki gösteren isimler arasındaydı.

NTV Spor’da pozisyonu yorumlayan Rıdvan Dilmen, “Kayserisporlu oyuncunun yerde olduğu pozisyonda, F.Bahçeliler topu taca atmalıydı. Ben olsam atardım. Hakem de durdurmalıydı. Kural ne der bilmem. Ama ben çubuklu giyen bir oyuncu olsaydım, topu dışarı atardım.” dedi.

Rıdvan Dilmen'den Aykut Kocaman'a sert eleştiri!

Yorumlar
TREND HABERLER