MİLLİ TAKIM

Portekiz Quaresma'nın golüyle kazandı

Hırvatistan ile karşılaşan Portekiz, uzatmaya giden maçı Quaresma'nın golüyle kazandı ve çeyrek finalde Polonya'nın karşısına çıktı.

Portekiz Quaresma'nın golüyle kazandı

EURO 2016 son 16 turundaki zorlu mücadelede Hırvatistan ile karşılaşan Portekiz, uzatmaya giden maçı Quaresma'nın golüyle kazandı ve çeyrek finalde Polonya'nın karşısına çıktı..

Stade Bollaert-Delelis'de oynanan ve normal süresi 0-0 biten maçın kazananını uzatma dakikalarında gelen gol belirledi. Beşiktaş'ın yıldız oyuncusu RicardoQuaresma, bitime 3 dakika kala 117. dakikada sahneye çıktı ve Portekiz'i çeyrek finale taşıdı.

Öte yandan Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Nani, Hırvatistan karşısında ilk 11'de maça çıktı ve 120 dakika sahada kaldı.

Hırvatistan: 0 - Portekiz: 1

Hırvatistan: Subašić; D. Srna, Corluka, Vida, Strinic; Luka Modric, Badelj; Rakitic, Brozovic, Perisic; Mandzukic

Portekiz: Patrício, Cédric, Pepe, Fonte, Guerreiro, William Carvalho, A.Silva, João Mário, André Gomes, Nani, Ronaldo

RONALDO VE NANI HEYECANI!

Ronaldo ile birlikte Nani'nin de başarılı turnuva performansı, Portekizli futbolseverleri Hırvatistan maçı öncesi ümitlendiriyor. Portekiz karşısında daha önce oynadığı 3 maçta hiç golü ve galibiyeti bulunmayan Hırvatistan, bu talihi tersine çevirerek 8 yıl sonra adını bir kez daha adını Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finale yazdırmak istiyor.

"EURO 2016'NIN EN İYİSİ BİZİZ"

Hırvatistan Milli Takımı'nın golcüsü Nikola Kalinic, Portekiz maçı öncesinde "Her şey bizim oyunumuza bağlı. Portekiz'i eleyebiliriz. Biz bu turnuvanın en iyi takımlarından biriyiz ve orta sahamız da uzak ara turnuvanın en iyisi" dedi.

Portekiz'in fazlasıyla Ronaldo'ya bağlı olduğunu kaydeden Kalinic, "Ronaldo'yu durdurmak zor olacak, onun ne tarz bir oyuncu olduğunu biliyoruz. Bireysel olarak çok güçlü, tam bir hücum silahı. Onun ne yapacağını hiçbir zaman kestiremezsiniz, çok iyi de olabilir, kötü de olabilir. Ancak Portekiz tamamen ona bağlı" diye konuştu.

Ivan Perisic

PERİSİC'İN SAÇ STİLİ DİKKAT ÇEKTİ

Kritik mücadelede en çok dikkat çeken şey ise Hırvat futbolcu Ivan Perisic'in saç stili oldu.

Saçının yanlarını Hırvatistan bayrağındaki damalı kırmızı-beyaza boyayan Perisic, herkesin ilgisini çekti.

Karşılaşmanın rejisi de Perisic'i sık sık ekrana getirmeyi ihmal etmedi.

Perisic, grup etabında da aynı şekilde saçının yanlarına ilginç şekiller vermiş ve sırt numarası olan '4'ü saçına kazıtmıştı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER