SPOR MAGAZİN

Rakitic'e şok saldırı! Evinden botla kaçtı

Hırvatistan'ın milli futbolcusu Ivan Rakitic'in villası taşlandı. Rakitic ve ailesi saldırıdan zarar görmeden kurtuldu.

Rakitic'e şok saldırı! Evinden botla kaçtı

Hırvatistan Milli Takımı ve Barcelona'nın yıldız futbolcusu ailesiyle tatilini geçirdiği sırada holiganların saldırısına uğradı.

EURO 2016'da Hırvatistan formasıyla ülkesi adına önemli bir mücadele koyan, Türkiye ve İspanya zaferlerinin mimarlarından olarak, ikinci tura çıkmada önemli bir rol üstlenen Barcelonalı futbolcu, tatili sırasında saldırıya uğradı.

Hırvatistan açıklarında, Adriyatik Denizi'ndeki Ugljan Adası'nda ailesi ile birlikte kafa dinlemek isteyen oyuncu, fanatik taraftarların saldırısına uğradı. Hırvat holiganların yıldız futbolcuyu, elenmenin sorumlusu olarak gördükleri için bu yönde bir harekette bulundukları belirtildi.

Rakitic'e şok saldırı

'Yarım saatte botu hazırladılar'

Rakitic'in eşi ve çocuklarıyla kaldığı eve gelen 6 genç fanatikin evi taşladıkları bildirildi. Bunun üzerine büyük paniğe kapılan aile derhal bölgeden uzaklaştırıldı. Saldırıdan yarım saat sonra bir bota bindirilen Rakitic ailesi, apar topar Ada'dan kaçırıldı.

'Bu yapılan terörizm'

Rakitic konuyla ilgili yaptığı açıklamada, bir grup holiganın yaptığı kötü davranışı tüm holiganlara mâl etmemek gerektiğini belirtirken, Hırvatistan ile yollarını geçtiğimiz günlerde ayıran teknik direktör Ante Cacic ise yapılanları 'Vandalizm, terörizm' şeklinde nitelendirdi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER