BASKETBOL

Real Madrid ile Valencia kapışacak

Euroleague'de Final-Four'un son yolcusu belli oluyor, iki İspanyol ekibi; Real Madrid ile Valencia kozlarını paylaşıyor..

Real Madrid ile Valencia kapışacak

İspanya'nın Barcelona kentinde düzenlenecek olan Final-Four'a katılmaya hak kazanan 3 takım, geçtiğimiz hafta oynanan 4.maçlar sonunda belli olmuştu. 2-2'ye gelen ve 5. maça uzayan seride ise iki İspanyol ekibi, Real Madrid ve Valencia sahaya kazanmaktan başka düşünceleri olmadan çıkacak.

Maç başına 39.1 ile sezonun en fazla ribaunt ortalamasına sahip takımı olan ev sahibi Real Madrid, tarihinde ilk kez Final-Four yaşamak isteyen Valencia karşısında bir adım önde görünüyor.

Yarı Final'deki rakip şimdiden belli!
Bu kritik maçı kazanan taraf başka hiçbir duruma bakılmaksızın Final-Four'a yükselecek. İspanya'nın Final-Four'daki tek temsilcisi olacak ekip, yarı finalde Maccabi Electra'nın karşısına çıkacak. Maccabi çeyrek finalde Caja Laboral karşısında 3-1'lik üstünlükle adını finallere yazdırmıştı.

Müthiş heyecan NTV Spor ekranında olacak!
Real Madrid-Valencia Euroleague çeyrek finali 5. maçı (son maç) bu akşam (7 Nisan Perşembe) saat 21:45'te canlı yayınla NTV Spor'dan yayınlanacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER