KAYSERİSPOR

Recep Mamur'dan ayrılık sinyali

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, puan kayıpları nedeniyle üzgün.

Recep Mamur'dan ayrılık sinyali

Kayserispor Başkanı Recep Mamur, ligin 12 haftalık diliminde istenilen puanları toplayamamanın sıkıntısı içerisinde olduklarını bundan sonraki maçlarda mutlak suretle galibiyetler alınması gerektiğini söyledi. 

"Gerekeni yaparız" 

Ligde oynadıkları bir çok maçta sergilenen futbolun karşılığını alamadıklarını ifade eden Başkan Recep Mamur, "Gol yollarında sıkıntımız olduğu aşikar. 12 haftadır takımın başında bir teknik direktör var. Saha dışındaki sıkıntıları bizler gidermeye çabalıyoruz. Saha içerisindeki sıkıntıyı da çözecek olan teknik direktördür. Tolunay Kafkas, Kayserispor'un teknik direktörüdür ve belirlediğimiz bir hedef var. Kayserispor'u elbette daha başarılı günlere geleceğine inanıyor ve bunu istiyoruz. Eksiklerimiz var ama kötü takım değiliz. Bu takımın daha çok puan toplaması gerekirdi" dedi. 

Kayserispor'da Tolunay Kafkas krizi

Kafkas ile görüştü 

Başkan Mamur, teknik direktör Tolunay Kafkas ile her zaman görüştüklerini ifade ederek "Takımı daha nasıl ileriye götürebilirizin cevaplarını bulmaya çalışıyoruz. Taraftarımızın beklentilerine yanıt vermeye çalışıyoruz. Yol ayrımına girmeye pek sıcak bakmıyorum. Ama aslolan Kayserispor'dur. Kayserispor'un menfaatleri gereği yapılması gereken ne varsa onu da yaparız. Elbette moral bozukluğu yaşıyoruz. Kazanamamanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ama bugünlerin öyle veya böyle sona ereceğine inanıyorum" diye konuştu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER