FENERBAHÇE

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın kapısından dönmüş!

Spor yorumcusu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, yıllar önce Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü dile getirdi..

Rıdvan Dilmen Beşiktaş'ın kapısından dönmüş!

Spor yorumcusu ve eski milli futbolcu Rıdvan Dilmen, yıllar önce Beşiktaş'ın kapısından döndüğünü ve en çok siyah-beyazlı oyunculara karşı oynarken zorlandığını itiraf etti..

Zorlu Performans Sanatları Merkezi ve Sefada Entertainment işbirliğiyle düzenlenen GOAL! Sergisi kapsamında, Türk futbolunun efsanelerini bir araya getiren "Efsaneler Buluşuyor" sohbetlerin üçüncüsünde, eski futbolculardan Hakan Ünsal ve Rıdvan Dilmen sporseverlerle bir araya geldi.

Kendisine yöneltilen "Türk futbolu nasıl gelişir?" sorusunu, "Saha dışı faktörleri düzeltebilirseniz, saha içerisindeki faktörler de kısa süre içerisinde düzelir. Futbolu yönetenlerin radikal kararlar alması ve sabırlı olmaları gerekir" şeklinde yanıtlayan Rıdvan Dilmen ise, sohbet sırasında şu açıklamaları yaptı:

"GOAL! Sergisi'ni üçüncü defa geziyorum. Hakan Ünsal'ın dediği gibi çok etkileyici ve gezmesi keyifli bir yer. Maradona ve Messi gibi hayatımda izlediğim en iyi futbolcuların objeleri de burada yer alıyor. Tabii ki Pele'nin de eşyaları burada ama ben onu izlemeye yetişemedim. İnşallah Türk futbolcuların eşyaları da bu tip uluslararası koleksiyonlarda daha fazla yer bulur. Eğer GOAL! Sergisi tekrar Türkiye'ye gelirse ben de evimdeki eşyaların sergilenmesini isterim. Örneğin Çek Cumhuriyeti kalecisi Petr Cech'in Euro 2008'deki Türkiye maçında giydiği eldiven benim evimde bulunuyor. Tabii ki ben sergide yer alan isimler kadar çok kupa kazanamadım. Çünkü sakatlıklarım nedeniyle kısa süren bir kariyerim oldu."

MİLLİ TAKIMIMIZ BÜYÜK TURNUVALARA İSTİKRARLI ŞEKİLDE KATILACAKTIR

Fatih Terim'in kafasındaki ilk isim

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016'da en zor gruba düştüğünü belirten Rıdvan Dilmen ve Hakan Ünsal, buna rağmen şansımızın çok yüksek olduğunu dile getirirken, yeni gelen jenerasyonla birlikte Millerin bundan sonraki Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası gibi büyük organizasyonlara düzenli olarak katılacağını belirttiler.


KARŞINIZA BEŞİKTAŞLI RIDVAN OLARAK ÇIKABİLİRDİM

Rıdvan Dilmen, sorulan bir soruya verdiği yanıtta kariyerinin ilk dönemlerinde Beşiktaş'la anlaştığını fakat o dönem oynadığı Boluspor'un yönetimi ile Beşiktaş yönetiminin son anda anlaşamaması nedeniyle transferin gerçekleşmediğini belirtti.

Dilmen, "Eğer anlaşma sağlansa bugün karşınıza Beşiktaşlı Rıdvan olarak da çıkabilirdim" dedi. 

Rıdvan Dilmen, Gordon Milne dönemindeki Beşiktaş'ın çok sistemli savunma yaptığını ve o dönemde Beşiktaş'a karşı oynarken çok zorlandığını da itiraf etti..

Yorumlar
TREND HABERLER