SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den hakemlere tepki!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmasını değerlendirdi.

Rıdvan Dilmen'den hakemlere tepki!

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da Beşiktaş-Osmanlıspor karşılaşmasını değerlendirdi.

"Bir lig maçında bu kadar üstünlük pek olmazdı. 2-0 önemli skordur ama garanti skor değildir. İlk yarıyı izlediğimiz zaman maçın dönme şansının hemen hemen olmadığını söyleyebiliriz. Osmanlıspor, maçı 5-0'la bitirebilirse bu bile bir başarıdır."

'Niye 2 dakika uzatıyorsun?' : "MHK Başkanı Yusuf Namoğlu'ndan bir ricam var. Bugün maç kaç dakika uzadı? İki... Neden? Farklı bir skor olduğu için. Ligin sonu averaja kalırsa bu oynanmayan 2'şer 3'er dakikaların hesapları çıkar ortaya. Rakip takım oyuncularını ne yapacağız? Diyelim ki Osmanlıspor küme düşmeye oynuyor, 1 golle kurtardı. Beşiktaş'a gelelim. Averajlara geçerli. İkili averajlarda diyelim eşitlik oldu. Son 1 dakika içerisinde pozisyonlar oluyor hala. Her golün bir gün gelir önemi olur."

'Babel'in şovunu izledik' : "Maça gelince. Tek taraflı, Galatasaray maçının ikinci yarısındaki yarım saatini oyunun geneline 60 dakikaya yaydı Beşiktaş. Şenol Güneş herkesin nabzını tutarak oynattırdı. Cenk'i üzmedi. Medel'i kırmadı. Negredo'yu oynattı. Caner'i bir 10 dakika aldı. Hem form tutmak, hem de hazır olun dedi. Lens'i de aynı şekilde kullandı. Babel'in şovunu izledik."

'Quaresma kötü olduğu için çıkmadı' : "Quaresma oyundan çıkarken Şenol Güneş kötü olduğu için değil, Lens'i kullanmak için bu değişikliği yaptı. Bugün sahada vasat oyuncu yoktu zaten. Fabri oyunun her dakikasında cin gibi. Tosic muazzam oynadı."

Yorumlar
TREND HABERLER