SPOR MEDYASI

Rıdvan Dilmen'den ilginç tespit

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, Trabzonspor - Beşiktaş maç sonunu değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, maçın olağanüstü olduğunu söyledi.

Rıdvan Dilmen'den ilginç tespit

Usta yorumcu Rıdvan Dilmen, 4-3 Beşiktaş'ın galibiyetiyle sonuçlanan Trabzonspor - Beşiktaş maçını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen, maçın büyük bir heyecana sahne olduğunu vurguladı.

Dilmen'in maç sonu değerlendirmeleri:

"Bu yılın en iyi maçını izledik, muazzam bir maç izledik. Kimsenin 2 dakika tuvalete gidecek vakti olmadı. O kadar güzel bir maç oldu. Çok moralli iyi bir Trabzonspor'a karşı üstelik Lyon maçı öncesi ve en iyi oyuncularından biri de sakatlanmışken çok iyi bir oyun sergiledi. Hiç kimse beraberliğe razı değildi maçta. Çok dolu dolu bir maçtı. Özeti 3 dakikaya nasıl sığdıracaklar merak ediyorum. Beşiktaş bu ligin çok çok üzerinde."

Trabzonspor-Beşiktaş maçı golleri ve geniş özeti

'Beşiktaş'ın en büyük rakibi...'

"Zeminde Beşiktaş'ın çok avantajına oldu. İyi zeminde daha iyi futbol oynarsınız. Beşiktaş'ın en büyük rakibi zemin olur. Kazanmak isteyen takımlar iyi zeminde oynamak ister. Beşiktaş dar alanda oynamayı çok seviyor."

Dilmen'in Trabzonspor - Beşiktaş maçının ilk yarı değerlendirmesi:

"İki takım da iyi futbol oynuyor. Beşiktaş golü yiyene kadar çok güzel oynadı. Herkes Beşiktaş'ın 2'ye 3'e gideceğini düşündü. Bu fırsatları da buldular. Devre bitene kadar da Trabzonspor özgüvenliydi. Tam seyirci sustu derken Okay çok güzel bir gol attı. İkinci yarı ortada bir maç izleyeceğimizi düşünüyorum."

"Quaresma'nın çıkışı..."

"Quaresma'nın çıkışı ile oyunun gidişatı değiştir. Oyunun yönü gızlı değişiyordu, Gökhan iyi çıkıyordu. Bozulma oldu."

Yorumlar