DÜNYA KUPASI

Ronaldo Ibrahimovic'in <font color='#FF0000'>bileğini büktü</font>

Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off turu ikinci maçında İsveç ile Portekiz karşı karşıya geldi.

Ronaldo Ibrahimovic'in <font color='#FF0000'>bileğini büktü</font>
Dünya Kupası Avrupa Elemeleri play-off ikinci maçında İsveç ile Portekiz karşı karşıya geldi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada gülen taraf, Ibrahimovicli İsveç'i mağlup eden Ronaldo ve arkadaşları oldu... 
 
Friends Arena'da oynanan ve baştan sona büyük bir heyecan içinde geçen mücadele 3-2'lik Portekiz üstünlüğü ile sona erdi. İlk maçı da 1-0 kazananCristiano Ronaldo ve arkadaşları, böylelikle adını Dünya Kupası'na yazdırmayı başardı.

İlk yarısı golsüz biten mücadelede Portekiz'in golleri 50, 77 ve 78. dakikalarda Cristiano Ronaldo'dan geldi. İsveç'in 68 ve 72. dakikalarda Ibrahimovic ile bulduğu iki gol ise teselliden öteye gidemedi.

Karşılaşmada Portekiz'den Fenerbahçeli Bruno Alves 90, Raul Meireles ise 73 dakika forma giyerken Beşiktaşlı Hugo Almeida ise 82 dakika süre aldı.Galatasaraylı Bruma ise yedek kulübesinde başladığı maçta oyuna dahil olamadı.

İsveç'te ise Gençlerbirliği'nde forma giyen Jimmy Durmaz, 82. dakikada oyuna dahil olurken Eskişehirsporlu Erkan Zengin ise süre alamadı.

Bu sonucun ardından sonucu merakla beklenen eşleşmede süper yıldızIbrahimovic'in takımı İsveç, Dünya Kupası'na gitme şansını kaybetti. Ronaldo ve arkadaşları ise Brezilya vizesini cebine indirdi.

RONALDO, IBRAHIMOVIC'İN BİLEĞİNİ BÜKTÜ

Dünya Kupası biletinin sahibini bulacağı Portekiz - İsveç play-off eşleşmesinde takımların yanı sıra futbolseverlerin gözleri Ronaldo - Ibrahimovic düellosuna kilitlenmişti.

İlk maçı Ronaldo'nun golüyle kazanan Portekiz, Ibrahimovic ve arkadaşlarının sahasında istediği skoru alarak Brezilya biletini almaya çalıştı. Ancak taraflı tarafsız herkes tarafından soluksuz izlenenkarşılaşmada Ibrahimovic, büyük çabalarına rağmen takımına turu getiremedi.

Ronaldo'nun 50'deki golüne 68'de cevap veren Ibrahimovic, 72. dakikada attığı golle takımını öne geçirdi ve umutlandırdı. Ronaldo, 77 ve 78. dakikalarda attığı iki golle İsveç'in tüm umutlarını söndürürerek futbolseverlerin Ibrahimovic'i Brezilya'da izleme imkanını da sonlandırmış oldu. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER