VOLEYBOL

Rusya ile bu kez Galatasaray krizi çıktı

Galatasaray Daikin ile Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçtan sonra ilginç iddialar gündeme geldi

Rusya ile bu kez Galatasaray krizi çıktı

Galatasaray Daikin ile Rus ekibi Dinamo Krasnodar arasında dün oynanan voleybol maçı Rusya'yı ayağa kaldırdı.

Burhan Felek'teki mücadelede sarı-kırmızılı takımın taraftarlarının Rus voleybolculara kötü muamelede bulundukları öne sürüldü.

Krasnodar ve Rus Milli Takımı'nın önde gelen oyuncularından olan Tatiana Kosheleva sosyal medya hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı. 2 Nisan'da Rusya'da oynanacak rövanş öncesinde 27 yaşındaki yıldız voleybolcu şunları söyledi:

"Tüm hayatım boyunca herkesi sevdim ve dünyadaki herkese saygı duydum. Benim için insanın ülkesi, ırkı, derisinin rengi veya dini inancı önemli değildir. Her zaman başkalarına saygı duymamız gerekir. Ancak Galatasaray ile olan maçımızda gördüklerim beni korkuttu ve şok etti.

Galatasaray Daikin zorlanmadı


Sarf ettikleri sözler ve yaptıkları hareketlerle bize nefret kustular. Tribünden kafamıza çer çöp, yabancı madde fırlattılar. En büyük şok ise Galatasaray hocasının bize karşı yaptığı el hareketi oldu. İnsanların bunun spor olduğunu unutmaması gerekir. Bu yaşanan sahneler gibi değil, keyif veren bir şey olması gerekir".

Kremlin'den açıklama geldi

Rusya'yı ayağa kaldıran oyuncunun açıklamaları devlet meselesi haline geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in basın danışmanı Dmitriy Peskov, "Konuyu titizlikle inceliyoruz. Henüz farklı kaynaklardan doğrulayamadık. Eğer bu tip şeyler gerçekten olduysa, sporculara yakışmayan bu hareketler için resmi bir tepkide bulunabiliriz" ifadelerini kullandı.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER