FENERBAHÇE

Salih Uçan ve Ozan Tufan kararı verildi

Fenerbahçe’de geçen sezonki performanslarıyla beklentilerin altında kalan Salih Uçan ve Ozan Tufan’a, teknik direktör Aykut Kocaman bir kez daha sahip çıktı.

Salih Uçan ve Ozan Tufan kararı verildi

Göreve gelişiyle birlikte hem Salih hem de Ozan’la yakından ilgilenmeye başlayan Kocaman’ın, Dick Advocaat döneminde satış listesine konan iki futbolcusuyla Lozan kampında dev bir zirve yaptığı öğrenildi.

İki genç oyuncuyu karşısına alan Kocaman’ın, “Çalışmalarınızı yakından izliyorum. Henüz istediğiniz performansı gösteremediniz. Ancak özverili çalışmanız beni umutlandırıyor. Çok çalışmanız gerekiyor. Sonunda başaracağınıza inanıyorum” dediği öğrenildi.

Aboubakar'dan Beşiktaş'a müjde


Çok mutlu oldular

Ozan’ın bunun üzerine, “Bu düşüncenizden dolayı size teşekkür ediyoruz. Bize sahip çıktınız. Sizi mahcup etmeyeceğim ve yeni sezonda elimden gelenin en iyisini yapacağım” dediği, Salih’in de, “Beni bu takıma kazandıran isim sizsiniz. Şimdi de bana güvenip bir şans daha verdiniz. Bu şansı en iyi şekilde kullanıp, sizi hayal kırıklığına uğratmayacağım” ifadelerini kullandığı bildirildi. (Fanatik)

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER