SPOR MEDYASI

Sanem Altan'a Fenerliler'den tehdit

Altanların 3. Kuşağındaki isim Sanem Altan bugün öyle bir yazı yazdı ki Annesi de dahil tüm Fenerbahçeliler'i kızdırdı.

Sanem Altan'a Fenerliler'den tehdit
"Çok Kan Akar Çok. TEHDİT mi EVET EDİYORUZ. DAHA YENİ BAŞLADI. BİR İHTİMAL DAHA VAR BAZI KAFALAR KESİLECEKTİR."

 
"tabi biliyorsanız adam gibi gazetecilik nasıl yapılır. Bilmiyorsanız şu fırtına geçsin FENERBAHÇE taraftarı öğretecek size"

 
"bizim gozumuzde suclusun bunun hesabını elbet birgün sorarız"

 
Bu twitter mesajları Vatan gazetesi yazarlarından Altan ailesinin 3. kuşak gazetecisi Sanem Altan'a gönderilen tehdit mesajları.

Tehdit mesajlarının gerekçesi basit. Sanem Altan bugün köşesinde "Aziz Yıldırım'ın telefon konuşmalarını okudum, kopan fırtınayı şimdi anladım!" diyen bir yazı kaleme almış olması. Sanem Altan'ın yazısının tamamını

FENERBAHÇE KESİN ŞİKE YAPMIŞTIR

Şike Operasyonu kapsamında gözaltına alınan isimlerin ifadelerinde ismi geçen Vatan gazetesi spor müdürü İbrahim Seten'in eşi de olan Sanem Altan, bugün köşesinde Aziz Yıldırım'ın telefon konuşmalarını teker teker okudum. 250 sayfa civarında... dedi ve F.Bahçe şike yapmış kesin şeklinde net bir yargıda bulundu.

TWTTERDA TARTIŞMA YAŞANDI

Bunun üzeride de yukarıda bir kısmını paylaştığımız çok sayıda tehdit mesajı ile karşılaştı Sanem Altan. Twitterdan gelen mesajların bir kısmına da cevap yazdı. Tartışmaya girdi.  
 
İşte o mesajlardan bazıları:

- Çok tweet geldi... aklı başında olan herkese cevap yazacağım hiç merak etmeyin... sorularınıza cevap vereceğim...Hatta yayınlayacağım...
- haklısın aslında. ama ben de böyle düşü nüyorum. kalabalık değilim diye mi hakkım yok... sizinki sevda bzimki art niyet öyle mi?

ANNESİ DE İÇERLEMİŞ YAZISINA

Sanem Altan ardından twitterda yine ilginç bir mesaj paylaştı. "Hadi itiraf ediyorum annem de çok içerlemiş bugünkü yazıma 'Sanemcim yapmamışlardır' diyor... Yapanlara değil de yazanlara kızmak pek ilginç" diyen Altan Fenerbahçe taraftarı olan annesinin de kendisine kızdığını itiraf etmiş oldu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER