SPOR MEDYASI

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'i imalı yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ağır bir dille eleştirdiği Lig Tv, Şansal Büyüka aracılığıyla tecrübeli hocaya yanıt verdi..

Şansal Büyüka'dan Şenol Güneş'i imalı yanıt

Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra yayıncı kuruluşa tepki gösteren Şenol Güneş'in sözlerine Şansal Büyüka'dan yanıt gecikmedi.

Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra yayıncı kuruluşa tepki gösteren Şenol Güneş, geçen hafta Lig TV'nin 3 pozisyon gösterdiğini ve bu 3 pozisyonun da Beşiktaş'ın aleyhine olduğunu söyleyerek bu duruma üzüldüğünü belirtmişti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in bu sözlerine Şansal Büyüka'dan yanıt geldi.

İşte Şansal Büyüka'nın sözleri:

"Galatasaray kızıyor, Beşiktaş kızıyor, Fenerbahçe kızıyor. O zaman biz kimden yanayız? Üçü birden eleştiriyorsa, demek ki işimizi tarafsız yapıyoruz."

Şenol Güneş Lig Tv'ye kendi ekranında patladı

"Biz tarafız evet, kimden tarafız futbolun kurallarından yanayız. Ne görüyorsak, futbol adına doğrusu neyse onu söylemeye çalışıyoruz. Sahada hakem var karar veriyor, biz burada fikrimizi söylüyoruz."

'Başkanlar da, hocalar da...'

"Daha 8. hafta, böyle şeyler söylemeyi doğru bulmuyorum. Biz doğru bildiğimizi yapmaya devam edeceğiz. Başkanlar da, hocalar da kendi görmek istediklerinin görülmesini, kendi söylemek istediklerinin söylenmesini isterler."

"Alın terine, hakça kazanmaya keşke herkes bizim kadar dikkat gösterse. Biz bir yanlış yaparsak özür dileriz."

Yorumlar
TREND HABERLER