DİĞER HABERLER

Semih Erden Fenerbahçe Ülker’e dönüyor

Semih Erden, Fenerbahçe Ülker’e dönüyor. İşte ayrıntılar...

Semih Erden Fenerbahçe Ülker’e dönüyor
Anadolu Efes'in kadrosunda düşünmediği ve serbest bıraktığı Semih Erden, Fenerbahçe Ülker'e dönüyor. Sarı-lacivertli ekip, yıldız basketbolcu ile boyalı alanını güçlendirmenin hesabını yapıyor. 
 
Semih Erden, Darüşşafaka alt yapısından yetiştikten sonra Beko Basketbol Ligi'ndeki profesyonel kariyerine gerçek anlamda başladığı Fenerbahçe Ülker'e geri dönüyor.

Milliyet si'nin haberine göre; Son iki yılı Anadolu Efes'te geçiren ancak beklentilerin uzağında kalan, geçtigimiz sezon ortasında ise kadro dışı bırakıldıktan sonra, sezonun bitimiyle birlikte serbest bırakılan dev oyuncu, daha önce NBA'de de forma giymiş, Boston Celtics ve Cleveland'da oynamıştı.

NBA'deki lokavt döneminde ise Beşiktaş'a transfer olan Semih, Türk Milli Takımı'nın 2010'daki Dünya İkinciliği'nde de önemli rol oynamıştı.

Teodosic takımında kaldı

Semih Erden'in son dönemdeki form düşüklüğüne rağmen Obradovic ve taraftar faktörü ile yeniden performansını artıracağını düşünen Fenerbahçe Ülker yönetiminin, oyuncunun da istekli olması nedeniyle bu transferi bitirmeye yakın olduğu belirtildi.

Öte yandan Fenerbahçe Ülker'in transfer listesinde yer alan Teodosic'in, CSKA Moskova'da kalmasının kesinleştiği ve 3 sezonluk yeni bir kontrat imzalayacağı öğrenildi.

Banvit'te patron belli oluyor

Son iki sezon Beko Basketbol Ligi'ndeki başarılarıyla dikkat çeken Banvit'in, Coach Itoudis'in, CSKA Moskova'ya transferinin ardından takımı yeni sezonda çalıştıracak ismi bugün belirlemesi bekleniyor. Geçtiğimiz sezonu Rusya'da Nizhny Novgorod'un başında geçiren Zoran Lukic, en kuvvetli aday olarak gözükürken, Evgeny Pashutin de bir diğer Rus aday olarak gündemde tutuluyor. Banvit'in eski coachu Orhun Ene ile de temasa geçtiği ancak bu transferin gerçekleşme olasılığının diğerlerine göre daha düşük olduğu belirtiliyor.  
 
FENERBAHÇE 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER