ŞAMPİYONLAR LİGİ

Şenol Güneş Devler Ligi için tur hesabı yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Napoli maçını böyle değerlendirdi.

Şenol Güneş Devler Ligi için tur hesabı yaptı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1-1 biten Napoli maçı sonrasında yaptığı açıklamasında, "Yenmeyecek bir zamanda gol yedik. Yine de oyuncularımla gurur duyuyorum" yorumu yaptı.

Teknik Direktör Şenol Güneş, "Grupta şanslar devam ediyor. Her takımın iddiası olabilir. Kazanırsak büyük bir avantaj elde edecektik. Kazanmak için de oynadık. Golü de bulduk. Ama golden sonra bizim için beklenmeyen şekilde gol yemek bizim için üzüntü verici oldu. Ön liberoda kapatacağımız alanda Hamsık'e şut imkanı verdik. Golü yedik. üzüldük" dedi.

Kartal'ın Avrupa'da da bileği bükülmüyor

 Taraftara teşekkür

Beşiktaş taraftarına da desteklerinden ötürü teşekkür eden Şenol Güneş, "Taraftarımız bize çok destek oldu. Takımımızı ateşledi. Ama yememiz gereken bir gol yedik. Oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Onlarla gurur duyuyorum. Kazansak daha çok mutlu olacaktık ancak 1 puanda kötü değil. Rakibimiz de iyiydi. İyi maç oynadık. Ama yenemedik" yorumu yaptı.

Tur hesabı

Kalan maçlar için de değerlendirme yapan Şenol Güneş, "Napoli'den 2 maçta 4 puan aldık. Benfica ile deplasmanda oynadık. Şimdi kendi sahamızda oynayacağız. Benfica'yı yendiğimiz zaman büyük bir avantaj sağlayacağız. Son maça da o zaman bakarız" değerlendirmesi yaptı.

Yorumlar
TREND HABERLER