BEŞİKTAŞ

Şenol Güneş Fenerbahçe'yi çözdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kadıköy'deki Fenerbahçe derbisinde galibiyetin taktiğini belirledi.

Şenol Güneş Fenerbahçe'yi çözdü

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Günüş, şampiyonluk yarışını büyük ölçüde etkileyecek olan derbide Fenerbahçe'yi mağlup ederek puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor..

Deneyimli çalıştırıcı, pazartesi günü oynanacak zorlu mücadeleyi kazanmak için, öncelikle rakiplerinin sert orta sahasını durdurmaları gerektiğinin altını çizdi.

Şenol Güneş Fenerbahçe videosu izletiyor


Atiba, Sosa ve Oğuzhan'ı, F.Bahçe'nin sert orta sahasına pasla üstünlük kurmaları konusunda uyaran ve 'İsabetli paslarınızla, rakibinizi oyundan düşürün" diyen Güneş; F.Bahçe'nin özellikle orta sahada Josef, Mehmet Topal, Diego ve Ozan Tufan gibi oyuncuların kendilerine sıkıntı çıkarabileceğinin üzerinde duruyor.

Bu arada Şenol Güneş oyuncularına; gol atmanın yanı sıra 9.5 ve 10.5 numara gibi oynamayı başaran Hollandalı yıldız Van Persie'nin hücum koşularını video analizler üzerinden tek tek anlatıyor.

Fikret Orman Beşiktaş başkanlığına aday

Robin van Persie'ye dikkat

Van Persie'nin özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda önceden kestirilemeyen hareketleri olduğunu savunan Şenol Güneş, özellikle tecrübeli forveti ceza sahası içine sokmamaları veya çevresinde top aldırmamaları için savunma ve orta sahadaki oyuncularından azami dikkat istiyor.

Yerden etkisizler

Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı Lokomotiv maçını izleyen Şenol Güneş'in keyfi yerine geldi. Rakiplerinin ceza sahasına yerden gelen toplarda büyük hata yaptıklarını not alan Güneş, "Bunu lehimize çevirmeliyiz" derken; bu konuda Oğuzhan ve Sosa gibi kaliteli ayaklarını kullanmayı planlıyor.

Şenol Güneş geniş kadrosuna güveniyor

Şenol Güneş'in derbideki güvencesi kulübedeki oyuncuları. Güneş'e göre kendi kulübesi, Fenerbahçe'den çok daha efektif.

Rakip öne geçerse Cenk Tosun, Frei gibi isimleri oyuna kadar skoru değiştirebileceğine inanan Güneş, öne geçmeleri durumunda ise Veli ve Necip'le oyunu tutabileceğine inanıyor.

Yorumlar
TREND HABERLER