AVRUPA LİGİ

Şenol Güneş'ten maç sonu ilginç açıklama

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Sporting Lizbon maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'ten maç sonu ilginç açıklama
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 1-1 berabere kaldıkları Sporting Lizbon maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"İlk yarı kaybedebilirdik, ikinci yarı kazanabilirdik. Futbol böyle bir oyun. Gol yemeyi beklemiyordum. Hücumda etkili olamadık, savunmada da iyi değildik. Hep geç hamlelerle rakibin oynamasına yardımcı olduk."

"Bizim oyuncular alışık değil"

"Bir de hakemin oyun yönetme tarzı bizim oyuncuların alışık olmadığı bir tarz. Rakibin sert müdahalelerinde bizim oyuncular oyunu bıraktı ve sinirlendi. Sonra daha az atak şansı verdik rakibe. Kazansak daha iyi bir durumda olacaktık. Ancak yarış devam ediyor."

"İlk yarıda herkes kötü, ikinci yarıda herkes iyi"

"Güçlü bir rakiple oynuyorsunuz, aynı zamanda topu iyi kullanan bir takım. Maça bakarak, ilk yarıda herkes kötü, ikinci yarıda herkes iyi denebilecek durumdaydı. Birbirini tamamladı bunlar. Oğuzhan iyi oynadı evet, ama Necip de kötü oynamadı. Hücum yaparak etkili olmaya çalışalım dedik."

"Lokomotiv Moskova maçları dengeleri değiştirebilir"

"Lokomotiv Moskova, Sporting Lizbon ve biz bu yarışta kafa kafaya gidiyoruz. Bizim Moskova ile oynayacağımız iki maç dengeleri değiştirebilir, lehimize ya da aleyhimize." 
 
BEŞİKTAŞ 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER