GALATASARAY

Serdar Aziz'den büyük fedakarlık

Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz, Bursaspor maçında büyük fedakarlık yaptı

Serdar Aziz'den büyük fedakarlık

Fenerbahçe derbisinde aldığı darbe sonrası burnunda kırık meydana gelen Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz, Bursaspor’a karşı doktorları dinlemedi ve maskesiz oynadı.

Bursaspor’dan transfer edildikten sonra yaşadığı sakatlık ile Galatasaray'a adapte olmakta zorluk yaşayan Serdar Aziz, sarı- kırmızılıların vazgeçilmez ismi olma yolunda ilerliyor. Fenerbahçe derbisinde aldığı formayı Semih'e kaptırması zor gözüken Serdar, Kadıköy'de burnu kırılmış ve geçen hafta Bursa maçının hazırlıklarını bu problemle yapmıştı. Bursaspor maçı öncesi sağlık heyetinin özel maske hazırladığı Serdar, doktorların bu isteğini geri çevirip, sahaya maskesiz çıktı.

Galatasaray'da bütün senaryolar değişti

Eski takımına karşı hatasız bir mücadele sergileyen Serdar Aziz, karşılaşma sonrası Galatasaray için terinin son damlasına kadar savaşacağını söyledi. Serdar, “Uzun sakatlık dönemim oldu. Ancak herkes bana destek verdi. Taraftarımız bana inansın, elimden geleni yapacağım. Ben maskeyle oynamak istemedim. Galatasaray için kırık burunla da oynarım” dedi. Öte yandan Riekerink, Bursaspor karşılaşmasının ardından Serdar'ı iyi performansından dolayı tebrik etti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER