DÜNYADAN FUTBOL

Sinirlerine hakim olamayan Nagelsmann’ın büyük pişmanlığı

Hoffenheim'ın 30 yaşındaki genç teknik direktörü Julian Nagelsmann, Borussia Mönchengladbach maçında sonrasında çok pişman olacağı bir harekete imza attı.

Sinirlerine hakim olamayan Nagelsmann’ın büyük pişmanlığı

Almanya Bundesliga’da 10. hafta maçında Hoffenheim ile Borussia Mönchengladbach arasında oynanan karşılaşmada ilginç bir olay yaşandı.

Hoffenheim’ın 30 yaşındaki teknik direktörü Julian Nagelsmann, rakip takımın beraberlik golünde sinirlerine hakim olamadı. Elindeki su şişesini yedek kulübesine doğru fırlatmak isteyen Nagelsmann, ayarı tutturamayınca şişe tribünlerdeki bir taraftarın kafasına işaret etti.

Olayın hemen ardından taraftardan özür dileyen ve şişeyi yedek kulübesine atmak istediğini belirten işaretler yapan Nagelsmann, karşılaşma sonrası basın toplantısında pişmanlığını dile getirdi.

 Julian Nagelsmann

Nagelsmann, “Yapmamam gereken aptalca bir hareketti. İstemeyerek taraftara isabet etti, özür dilerim” dedi. Borussia Mönchengladbach deplasmanda oynadığı karşılaşmayı Hazard, Ginter ve Vestergaard’ın golleriyle 3-1 kazandı. Hoffenheim’ın tek golü Kerem Demirbay’dan geldi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER