SPOR MEDYASI

Spor camiası terörü lanetledi

İzmir Adliyesi önünde yaşanan ve bir aracın patlamasıyla başlayan terör saldırısı sonrası spor camiası, terörü lanetleyen mesajlar yayınladı.

Spor camiası terörü lanetledi - Sayfa 1

İzmir'de gerçekleşen terör saldırısı sonrası spor ve futbol camiası terörü lanetledi.

Spor camiası terörü lanetledi - Sayfa 2

Türkiye Futbol Federasyonu : "İzmir Adliyesi'nde gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit ve yaralılarımızın olduğunu büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunuyoruz. İnsanlık dışı terör saldırısını şiddetle kınarken, saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet; Ailelerine ve Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Spor camiası terörü lanetledi - Sayfa 3

Beşiktaş: "İzmir Adliyesi'nde yaşanan terör saldırısı ile ülkemiz bir kez daha şehitler vermiş ve bazı vatandaşlarımız yaralanmıştır. Ülkemizin farklı köşelerinde terör örgütlerinin tüm kalleş saldırılarına karşı, milletimiz birlik ve beraberlik içindedir. Teröre alışmayacağımızı tekrarlarken, İzmir'deki hain saldırıda şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar dileriz."

Spor camiası terörü lanetledi - Sayfa 4

Fenerbahçe: "İzmir Adliyesi’ne bomba yüklü araçla terör saldırısı düzenlendiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Ülkemizde şiddet ve kaos iklimini kalıcı hale getirme hedefi taşıyan tüm örgütleri ve oluşumları lanetliyor, şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve ülkemize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz."