YAZARLAR

Spor kamuoyu ligden çekiliriz tehditlerinden bıktı

Spor kamuoyu ligden çekiliriz tehditlerinden bıktı

Nurettin Özgenç
Nurettin Özgenç[email protected]
Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri, aleyhlerine yapıldığı ileri sürülen hakem hataları hakkında basın toplantısı düzenledi.

Yöneticilerin 3 yıldır Fenerbahçe'yle uğraşıldığını öne sürerek "Gerekirse genel kurulda bir madde koyarız, ligden çekilme kararı bile alırız" demeleri anlamsızdır.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun F. Bahçe'ye verdiği seyircisiz maç cezasının ardından Fenerbahçe'den ligden çekilme resti kuru sıkı atmaya benziyor.

Yıllardır "Havuzdan çıkarız, ligden çekiliriz" benzeri tehditler savuran bazı Fenerbahçeli yöneticilerin Türk spor yönetimini etkilemeye yönelik çıkışlar yapması spor kamuoyunu germektedir.

Yönetim politikası küstüm oynamıyorum olan yöneticiler ile Türk futbolu nereye kadar gidebilir?

Zira 'Küstüm, oynamıyorum' mahalle maçlarında olur. Süper Ligde çocukça bir tavırla kimse 'ben küstüm oynamıyorum' diyemez/dememelide.

Şayet söylenmişse söyleyen kişi sözünün balon olmadığını göstermeli ve gereğini yapmalı boşu boşuna atıp tutmamalı.

Mağdur edebiyatıyla süslenmiş cümleler kurup söylemi oldukça çok, eyleme gelince yok olan yöneticiler meydanı boş bulunca kuru sıkı atıyor. Yönetici kurusıkı atacağına, ben ne yapıyorum, ne yapmam lazım bunları söylesin.

''Biz olmazsak Türk futbolu olmaz" diyenlere, büyüklüğün lafla olmayacağını esasen "Küçük" gördükleri takımlar olmazsa onlar kendi aralarında gazozuna maç yapar olurdu.

Bu yaklaşımın kabul edilemez olduğunu, artık bunun böyle gitmeyeceği, bu tip hareket ve kararların devamı halinde,uzun vadede Türk Futbolunun imajının üçüncü dünya ülkeleri düzeyine ineceği kanısındayım.

Yorumlar
TREND HABERLER