SÜPER LİG

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 fikstürü çekildi

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu fikstür çekimi yapıldı. İlk derbi Fenerbahçe ile Trabzonpor arasında oynanacak. Galatasaray Fenerbahçe derbisi ise 9 haftada olacak. İşte 2017-2018 süper lig fikstürü.

Spor Toto Süper Lig'de 2017-2018 fikstürü çekildi

Spor Toto Süper Lig’de 2017-2018 sezonu fikstür çekimi yapıldı. İlk haftanın maçları ve derbi tarihleri belli oldu.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) yapılan açıklamada 2017-2018 İlhan Cavcav Sezonu Süper Lig fikstür çekiminin, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde yapılıdı. Fikstür çekiminde, TFF yetkilileri ve kulüp temsilcileri hazır bulundu.

Spor Toto Süper Lig'de 1. hafta:  
Beşiktaş-Antalyaspor
Galatasaray-Kayserispor
Göztepe-Fenerbahçe
Alanyaspor-Kasımpaşa
Akhisar Belediyespor-Sivasspor
Trabzonspor-Atiker Konyaspor
Medipol Başakşehir-Bursaspor
Evkur Malatyaspor-Osmanlıspor
Gençlerbirliği-Kardemir Karabükspor

İşte derbi tarihleri:

2. hafta: Fenerbahçe-Trabzonspor
6. hafta: Fenerbahçe-Beşiktaş
7. hafta: Beşiktaş-Trabzonspor
9. hafta: G.Saray-Fenerbahçe
10. hafta: Trabzonspor-Galatasaray
14. hafta: Beşiktaş-Galatasaray 

Digiturk CEO'su: En büyük yatırımı Süper Lig'e yaptık

Digiturk CEO'su kura öncesinde Yousef-Al-Obaidly yaptığı açıklamada "Türkiye'ye olan inancımız, Türk futbolunun bize verdiği güven, önemli. En büyük yatırımı Süper Lig'e yaptık. Süper Lig'in yüksek kalitesine olan inancımız var. Çok önemli imzalar transfer sezonunda atıldı. Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği'ne her türlü desteği vermek amacındayız. Bütün partnerlerimize bize yardımcı olmaları için çağrıda bulunuyoruz" dedi.

Yardımcı: İletişim ve teknolojiyi daha doğru kullanmalıyız 

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı şöyle konuştu: "Kıymetli dostum Yousef beye teşekkür ediyorum. Kendileri bugün Paris'ten geldiler. Yoğun programda sevgi ve saygısını bize gösterdi. Bizler yolumuza beraber devam edeceğimizi söylüyorum. Aramızda KKTC Futbol Federasyonu'ndan arkadaşlarımız var, onlara hoşgeldiniz diyorum. İlhan Başkan bize yol gösterici olmuştur. Bu sezonu kendisine ithaf ediyoruz. İletişim ve teknolojiyi daha doğru kullanmalıyız. Milli Takımımız'ın eylül ve ekim ayında çok önemli maçları var. 2018 Dünya Kupası'na gideceklerine olan güvenimiz tam. Bu vesileyle Milli Takımımız'a ve Avrupa'da mücadele eden tüm takımlarımıza başarılar diliyorum."  

Sezon 11 Ağustos'ta başlıyor

2017-2018 Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu sezon planlaması açıklandı. Planlamaya göre Süper Lig 2017-2018 Sezonu, 11, 12, 13 ve 14 Ağustos tarihlerinde başlayacak. 

Süper Lig'de ilk yarı 24 Aralık 2017 tarihinde sona erecek, ikinci yarı ise 19 Ocak 2018 tarihinden itibaren oynanacak. Süper Lig'de sezon 20 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. Hafta müsabakalarıyla sona erecek.
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER