BASKETBOL

Tarsus Belediyesi imza şov yaptı

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi takımlarından Tarsus Belediyesi, 6 oyuncuyla ile birer yıllık sözleşme imzaladı.

Tarsus Belediyesi imza şov yaptı

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın makamında gerçekleşen ve asbaşkan Hikmet Avşar, başantrenör Fırat Bozkurt ile genel menajer Mahir Boydak'ın hazır bulunduğu törende Tuğba Talaslıoğlu, Ebru Torun, Duygu Fırat, Burcu Erbaş, Cansu Yetiş ve Begüm Dalgalar birer yıllık sözleşmeye imza attılar.

Aynı zamanda Tarsus Belediyesi Spor Kulübü Başkanı olan Kocamaz, takımın geçen sezon önemli bir başarı yakaladığını anımsatarak, yeni oyunculardan da bu başarıyı devam ettirmelerini istedi.

Amaçlarının özellikle gençlere sporu sevdirmek olduğunu ifade eden Kocamaz, ''Bunu yaparken de kentte yaşayan insanları bir ve bütün hale getirmek, kaynaştırmak. Bu konuda sizlere büyük görev düşüyor. Sizler gayret edip başarılı oldukça, salon her geçen gün daha fazla ilgi görüyor, doluyor. Bu da ilçedeki birliğe, bütünlüğe vesile oluyor. Hepinize başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun diyorum''dedi.

Asbaşkan Hikmet Avşar da şu anda National Basketball Association (NBA) Ligi'nde oynayan 3 tecrübeli yabancı oyuncuyla prensipte anlaştıklarını, bu oyuncuların da kadroya dahil edilmesiyle daha da güçleneceklerini söyledi.

Hedeflerinin ilk 6'ya girmek olduğunu vurgulayan Avşar, Tarsus'un adını Türkiye Kupası'nda ve play-off'ta en iyi şekilde duyuracaklarını kaydetti.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER