DÜNYADAN FUTBOL

Teofilo'dan şoke eden hareket! Maçta...

Sporting Lizbonlu Teofilo Gutierrez Kolombiya-Peru maçında, Portekiz ekibinden takım arkadaşı Andre Carrillo'yu sakatladı.

Teofilo'dan şoke eden hareket! Maçta...

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Sporting Lizbon'un iki futbolcusu dün çok konuşulan bir sahneye imza attı. 2018 Dünya Kupası Güney Amerika Elemeleri'ndeki Kolombiya-Peru karşılaşması, Metropolitano Roberto Melendez Stadı'nda oynandı.

50 bin kişilik statta tıklım tıklım dolu tribünler önünde oynanan maçın 36. dakikasında Teofilo Gutierrez'in golü ev sahibi Kolombiya'yı öne geçirdi. Ancak eski Trabzonsporlu oyuncu 43. dakikada bu kaz çok farklı bir şekilde sahneye çıktı.
Teofilo, Sporting'de birlikte forma giydiği ancak dünkü maçta rakibi olan Perulu futbolcu Andre Carrillo'ya arkadan çok sert bir müdahalede bulundu. Carrillo bu hareketin ardından uzun süre yerde kıvrandı. Sağlık ekibinin yaptığı müdahalenin sonrasında oyuna bir süre daha devam edebilen yıldız futbolcu ardından 82. dakikada oyundan alındı.

Kırmızı diye itiraz ettiler
Teofilo Gutierrez'in arkadaşına yaptığı bu sert harekete hakem sarı kart gösterdi. Ancak Perulu futbolcular, Paraguaylı hakem Antonio Arias'ın etrafını sararak uzun bir süre kırmızı kart göstermesi yönünde itirazda bulundular.

Yorumlar
TREND HABERLER