TRABZONSPOR

Trabzonspor birçok futbolcusunu gönderecek

Trabzonspor, UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması nedeniyle birçok futbolcusunu bu transfer döneminde elinden çıkaracak.

Trabzonspor birçok futbolcusunu gönderecek

UEFA'nın Finansal Fair Play kuralları soruşturması bu yıl da devam eden Bordo Mavililer yapılacak transferlere yer açmak için kadrosunda düşünmediği isimleri elden çıkaracak.

Geçtiğimiz sezon Finansal Fair Play kurallarına takılan ve bu yüzden transfer yapmak için önce oyuncu satması gereken Bordo Mavili takımda kadro sayısını düşürmek için çalışmalar başladı.

Sneijder'in boşluğunu o dolduracak!

BİRÇOK FUTBOLCU TAKIMDAN AYRILACAK

TSKulis'in haberine göre, UEFA'nın yeni dönem içinde izlemeye aldığı Trabzonspor'da birçok isim bu sebepten dolayı takımdan gönderilecek. Bu isimler başında taraftar ile yıldızları barışmayan Muhammed Demir, Musa Nizam, Sefa Yılmaz, Mustafa Akbaş, Zeki Yavru, Aytaç Kara, İbanez'in geldiği, bu isimlerin yapılacak transferlerde takas olarak kullanılabileceği gibi iyi bir fiyat gelmesi halinde hemen satılacağı da öğrenildi. Bu isimler dışında N'Doye ve Rodallega'nın da gelecek tekliflere göre elden çıkarılması bekleniyor.

Quaresma'dan transfer cevabı: Seneye gelin!

YUSUF ERDOĞAN'I İSTEYENLER VAR

Takımdan ayrılması beklenen bir diğer isim Yusuf Erdoğan'ın da taliplerinin olduğu ve yapılacak tekliflere göre gönderileceği belirtildi.

Öte yandan Bordo Mavili kulübün genç yıldız adaylarını da tecrübe kazanması için bölge takımları başta olmak üzere, Süper Lig ve 1. Lig takımlarına kiralayacağı da dile getirildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER