FUTBOL

Trabzonspor Ersun Yanal devrimine hazır!

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarını Teknik Direktör Ersun Yanal'dan yoksun olarak sürdürüyor.

Trabzonspor Ersun Yanal devrimine hazır! - Sayfa 1

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdürüyor. Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal'ın gelişiyle tempoyu artıracak. Bordo mavililer Ersun Yanal'ın üçüncü döneminde futbolda yeni bir Karadeniz ihtilali yapmaya hazırlanıyor.

Trabzonspor Ersun Yanal devrimine hazır! - Sayfa 2

Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmalarla yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Fransa'da Euro 2016'yı yorumlayan teknik direktör Ersun Yanal'ın yer almadığı antrenmanlarda takımı Volkan Kazak çalıştırıyor.

Trabzonspor Ersun Yanal devrimine hazır! - Sayfa 3

Bordo-mavililer teknik direktör Ersun Yanal'ın Trabzon'a gelişini beklerken, Pazartesi günü gelmesi beklenen Yanal'ın gelişinin ardından bordo-mavililer tempoyu artıracak.

Trabzonspor Ersun Yanal devrimine hazır! - Sayfa 4

MUSTAFA YUMLU'DAN FEDAKARLIK Trabzonspor ile sözleşmesi sona ermesinin ardından anlaşmaya varılan ve boş mukaveleyi yönetimin doldurmasını isteyen Mustafa Yumlu, takımla birlikte çalışmalarını sürdürürken, geçtiğimiz sezon farklı takımlarda forma giyen Zeki Yavru, Mustafa Akbaş ve Uğur Demirok antrenmanlarda istekli oldukları gözlendi. Yönetimin Zeki Yavru ve Mustafa Akbaş ile de yeni sezonla ilgili olarak görüşmelerini sürdürüyor.