SÜPER LİG

Trabzonspor Fransız yıldızın peşinde

İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet Trabzon hakkında açıklamalar yaptı..

Trabzonspor Fransız yıldızın peşinde

İspanya'nın Hercules takımında forma giyen Fransız yıldız David Trezeguet, 'Beni birçok takım istiyor. Ama en yoğun ilgiyi Trabzonspor gösteriyor' dedi.


Süper Lig'de şampiyonluk için Fenerbahçe ile kıyasıya bir yarışın içine giren Trabzonspor, bir taraftan da gelecek yılın kadrosunu kurmak için çalışmalar yapıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi'ne kalıp burada adından söz ettirmek isteyen bordo-mavililerin, İspanya'nın Hercules ekibinde forma giyen David Trezeguet'yi istediği öne sürüldü.

Bu iddianın sahibi ise bizzat Fransız santrforun kendisi... DÜN sabah ülkesinde yayınlanan INFO FM adlı programa konuk olan David Trezeguet, 'Sezon sonunda Hercules'ten ayrılacağım. İtalya, İspanya, İngiltere ve Brezilya'dan bazı takımların benimle ilgilendiğini biliyorum. Ama en yoğun ilgiyi Türkiye'den Trabzonspor gösteriyor. Beni çok istiyorlar. Ama şimdilik ne olacağını bilemiyorum' diye konuştu. 

FENER DE İSTEMİŞTİ
UZUN yıllar İtalyan futbol devi Juventus'un formasını terleten 34 yaşındaki David Trezeguet, bir dönem Fenerbahçe'nin de gündemine gelmişti. 

Akşam

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER