TRABZONSPOR

Trabzonspor'da şok istifa

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, kulüpten ayrıldığını yazılı olarak açıkladı.

Trabzonspor'da şok istifa

Trabzonspor Futbol Koordinatörü Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili kulüpteki tüm görevlerinden istifa ettiğini yazılı bir açıklama yaparak kamuoyu ile paylaştı.

ÇOK EMEK VERDİK

"Tek düşüncemiz zor durumda olan kulübümüze yardımcı olabilme ve zor günlerden çıkmasına katkıda bulunabilme arzusu idi. Bu arzu ile görevi kabul ederken yalnızca tek bir talebim oldu. Bu görevi unvan aramaksın fahri ve bedelsiz yapmak. Sonuçta Sportif A.Ş. de bağımsız yönetim kurulu üyeliği ile birlikte futbol koordinatörü olarak göreve başlamamız uygun görüldü. Zamanımızın bir kısmı ile mesai vereceğimizi düşünürken karşılaştığım tablonun öngördüğümüzden çok daha ağır olması nedeniyle neredeyse günümün tamamını harcamaya başladım. Bir taraftan ekonomik sorunlar ve bunların futbolcular üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiler, diğer taraftan güven kaybına bağlı olarak takım üzerindeki baskı ve karışıklıklar, işimizin zorluğunun yalnızca bir parçası idi. Geçmişten gelen sorunlar artık bir kaos haline dönüşmüştü. İlk yarı sonu itibariyle büyük ekonomik sorunlar, buna bağlı mahkeme süreçleri ve futbolcuların serbest kalma risklerini çözme adına başkan ve yönetim kurulunun üstün çaba ve gayretleriyle beraberce çok zor günler geçirdik."

Fatih Terim'in protestosu FIFA'yı harekete geçirdi

KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN

"Trabzonspor’un sorunları sanılandan çok daha fazladır. UEFA tarafından kulübümüz hakkında açıklanan son kararlar, ekonomik problemlerin çok ciddi boyutta olduğunu teyit eder niteliktedir. Fakat tüm bu olumsuz tabloya rağmen bilinmesi gerekir ki hiçbir sorun çözümsüz değildir. Geçmiş dönemle kesinlikle yüzleşilmelidir. Gerçekler ortaya koyulmalı ve tüm çıplaklığı ile kamuoyuyla paylaşılmalıdır. Geleceği inşa ederken şeffaf, samimi ve inandırıcı olmak gerekir. Günlük vaatler ve gündemi değiştirmeye yönelik hesaplar çözüm değil sorun üretir. Mevcut kadroda tutulması gereken ve yeni transfer edilecek oyuncular konusunda son derece dikkatli olunmalıdır.Kulübümüzün itibarı her şeyin önünde tutulmalıdır. Bu zor şartlarda hiçbir karşılık beklemeden, fahri olarak büyük fedakarlıklarla bu onurlu görevimi severek ve isteyerek yapmaya çalıştım. Trabzonspor’u içinde bulunduğu durumdan çıkarabilmek için elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Şüphesiz ki eksiklerimiz olmuştur. Bana güvenerek bu görevi verenlere ve bu süre içerisinde destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Trabzonspor a başarılar diliyorum. Her zaman ve her şartta daimaTrabzonspor’umuzun yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER