TRABZONSPOR

Trabzonspor'dan transfer atağı

Gelecek sezon şampiyonluk hedefleyen ve bu yolda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarına başlayan Trabzonspor üç isim üzerinde duruyor.

Trabzonspor'dan transfer atağı

Stoper mevkii için Serdar Taşçı üzerinde duran bordo mavililer, 30 yaşındaki tecrübeli futbolcunun transferini kısa sürede sonuçlandırmak istiyor. 30 Haziran 2018'e kadar Spartak Moskova ile sözleşmesi olan Serdar için temaslar sıklaştırıldı.

Bordo mavililerin transferi için bastırdığı isimlerden birisi de Slovak futbolcu Vladimir Weiss. Daha önce Manchester City'de de forma giyen ve Katar'ın Al-Gharafa takımında oynayan 27 yaşındaki Weiss için harekete geçildi.

Trabzonspor forvet hattını ise Kamerunlu Eric Maxim Choupo-Moting ile güçlendirmeyi hedefliyor. Schalke ile sözleşmesi 30 Haziran'da sona erecek Choupo-Moting geçen sezon 23 maçta, 2 gol atıp, 4 asist yaptı.

Euroleague'den Fikret Orman'a cevap!

Bu arada sözleşme yenilemeyen, devre arasında izinsiz transfer görüşmeleri yaptığı ve disiplinsiz hareket ettiği gerekçesiyle kadro dışı bırakılan Mehmet Ekici, Trabzonspor ile bağlarını koparıyor.

beIN SPORTS'un haberine göre; Bordo mavili takım ile 18 Ağustos 2014 tarihinde sözleşme imzalayan 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesi 31 Mayıs 2017 tarihi itibariyle sona eriyor. Ekici'nin, 17 Haziran'da başlayacak resmi transfer dönemiyle birlikte ön protokol imzaladığı iddia edilen Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyor.

Ronaldo'nun büstünü yapan heykeltraştan Bale çalışması

Trabzonspor, sezonun son haftasında Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürürken, Teknik Direktör Ersun Yanal eksiklikler nedeniyle maç kadrosuda zorunlu değişikliğe gidecek.

Olcay Şahan ile Matus Bero'nun kart cezası bulunuyor. Sakatlığı nükseden Okay Yokuşlu'nun oynamasının zor görünüyor. Luis Ibanez'in de ülkesine gittiği belirtildi...

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER