TRABZONSPOR

Trabzonspor'un Giuliano'ya teklif ettiği para ortaya çıktı

Trabzonspor'un, Fenerbahçe'nin Zenit'ten transfer ettiği Giuliano için Rus kulübüne 10, oyuncuya ise 4 milyon euro teklif ettiği öğrenildi.

Trabzonspor'un Giuliano'ya teklif ettiği para ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin Giuliano transferiyle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Trabzonspor'un devreye girmesiyle belirsizleşen transferde sarı-lacivertliler, önce 1 milyon euroya kiraladığı futbolcu için 7 milyon euroya bonservis bedeli ödemek zorunda kalmış ve oyuncuyu kadrosuna katmıştı.

F.BAHÇE BONSERVİSİNİ ALMAK ZORUNDA KALDI

Transferde son anda devreye giren Bordo-Mavililerin, Zenit'le 10 milyon euro karşılığında el sıkışmıştı.

Skorer'in edindiği bilgilye göre; Trabzonspor'un Giuliano'ya yaptığı teklif ise yıllık 4 milyon euro oldu. Ancak Giuliano'nun Fenerbahçe'de oynama isteği, transferin Sarı-Lacivertliler lehine sonuçlanmasını sağladı.

Öte yandan Giualino'nun Zenit'le yaptığı sözleşmede serbest kalma bedelinin 20 milyon euro olarak belirlendiği ortaya çıktı. Rus ekibi, zararlı çıkmama adına oyuncuyu aldığı fiyata göndermeye razı oldu.

Giuliano

MANCİNİ: DOĞRU TERCİH

Transfer sürecinde Zenit'in yeni hocası Roberto Mancini, kadro planlamasını öne sürerek takımda düşünmediği Brezilyalı yıldıza Fenerbahçe tavsiyesinde bulundu. 

Mancini'nin Giuliano'ya "Kariyer planlaman adına Fenerbahçe senin için daha doğru tercih olur." şeklinde telkinde bulunduğu öğrenildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER