SÜPER LİG

Turgay Kıran'dan zehir zemberek sözler

Galatasaray eski yöneticisi Turgay Kıran, şike süreci ve Galatasaray hakkında bomba ifadeler kullandı..

Turgay Kıran'dan zehir zemberek sözler
Ünlü iş adamı ve Galatasaray eski yöneticisi Turgay Kıran, şike süreci ve Galatasaray hakkında bomba ifadeler kullandı.. Kıran, Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe'nin aklanmasını diledi, Ünal Aysal'a ise bomba göndermeler yaptı...
 
 
Turgay Kıran; ile takımı Galatasaray ve özel hayatı hakkında Röportaj Yazarı Saadet Gürses konuştu. İşte o röportajdan bazı satırbaşları.. 


-"Para ve zenginlik daha önemliydi, Aysal başkan oldu.."-
Röportajında, sarı kırmızılı takımım devamlı takipçisi olduğunu ve başkanlık sevdasının bitmeyeceğini ifade eden Kıran, girdiği başkanlık yarışı hakkında konuşarak, ilginç mesajlar yollamayı ihmal etmedi. 


Kıran, "Başkan yardımcısı idim, ikinci başkan oldum. Sonra da Başkan olmak için hem rahmetli Özhan Bey ile ve şimdiki başkan Ünal Aysal ile yarıştık. Ünal başkan ile yarışta ben kendimi çok şanslı hissediyordum. Çünkü Ünal çok yeniydi, ben ise çok eski bir Galatasaraylıydım ve yıllardan beri sporun içinde olmamın bir avantaj olacağını sanıyordum.. Ama bir şeyde yanıldım; para ve zenginlik daha önemliydi, dolayısı ile o aldı. İleride tekrar başkanlığa adaylığımı koyacağım bakalım benim gibi yılların Galatasaray’ı tanıyanı mı yoksa parayı bastıran mı başkan olacak siz de göreceksiniz" dedi.

 
-Aysal'a bomba gönderme-

Galatasaray’ın şu anki durumunu da değerlendiren Kıran, Ünal Aysal'a göndermeler yapmaya devam etti. 
 
 
30 yıllık Galatasaraylı olduğunu ifade eden Kıran sözlerini şöyle sürdürdü;
"1985 yılında Futbol Federasyonu’nda Yönetim Kurulu’nda; sonra Kürek Federasyonunda çalıştım ama şu andaki Galatasaray Başkanı bugüne kadar bu başkanlığın dışında bir görev yapmamış. Çok ilginç değil mi?.. 'Kulübe 100 Milyon Dolar vereceğim' diyen Aysal’dan ne para veren ne düdük çalan olmadı. Dolayısıyla Galatasaray şu anda Divan Kurulu'ndaki aldığımız rakamlara göre 300 Milyon Dolar çıkan borçlarla mücadele ediyor. Ama Başkanımız çok zengin, umarım bu paraların bir kısmını kendi ortaya koyacak".
 

-"Aziz başkan günah keçisi.."-
3 Temmuz'da başlayan şike davası süreci için de düşünceleri sorulan Kıran bu konuda da çok çarpıcı konuştu. Kıran "Yazık ki bir kaç kişi günah keçisi ilan edilip bir seneye yakın hapis yattı. Umarım onlar da aklanırlar. Ben Fenerbahçe Başkanı arkadaşım Aziz Yıldırım’ı ve yönetici arkadaşları ilk arayanım. Bana sorarsanız Aziz Başkan da sanki bir günah keçisi gibi, uzun süre bütün suçu ve cezayı çekti. Dilerim Fenerbahçe Başkanı aklanır ve Türk futbolunda beyaz bir sayfa açılır" ifadelerini kullandı. 

 
 
(Bu röportajın detayları ve devamına magazinkolik.com sitesinden ulaşabilirsiniz)
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER