YEREL HABER

Türkiye Şampiyonası Sivas'ta başladı

Masa Tenisi şampiyonası Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğin de 4 Eylül spor salonunda dün yapılan açılış seremonisi ile başladı.

Türkiye Şampiyonası Sivas'ta başladı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı Okul Sporları Şube Müdürlüğü ve Federasyonumuz koordinesinde, 07-10 Nisan 2011 tarihleri arasında Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ev sahipliğin de 4 Eylül spor salonunda dün yapılan açılış seremonisi ile başladı.

81 ilden 186 Okulun (takımın) katılımıyla yapılacak olan Şampiyonanın açılışına katılan Sivas Valisi Sn.Ali KOLOT, Sivas Belediye Başkanı Sn. Doğan ÜRGÜP, Gençlik ve Spor İl Müdürü Salim KILIÇ yapmış oldukları açılış konuşmalarında şampiyonaya katılan okullarımıza başarılar dilediler.

Sivas Belediye Başkanı Sn.Doğan ÜRGÜP ve Başkan yardımcısı Sn.Hayri KÖSE tarafından Kütük Ev Restauran ta dün akşam katılan okullarımızın idarecilerinin ve görevli hakem ve diğer görevlilere hoş geldin ve tanışma yemeği verildi. Katılan okulların idarecileri ile yerel yetkililer ve organizasyon görevlileri arasında güzel diyaloglara ev sahipliği yapan Kütük Ev Restaurant'ta katılımcılar hoş vakit geçirdiklerini ilettiler.

Ana tablo grup maçları için dün yapılan grup maçları bugün sora ererken katılan 186 takımdan erkeklerde 54, bayanlarda ise 56 takım ana tabloda şampiyonluk için maçlara devam edecekler.

Grup maçlarında elenen takımlara Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Sn.Salim KILIÇ tarafından katılım belgeleri verildi.

Şampiyonanın 10 Nisan Pazar günü oynanacak olan final maçları Kanal58 tarafından uydu üzerinden banttan saat 20:00 de başlayacak spor haberlerinde geniş olarak yayınlanması için gerekli girişimlerde bulunan Sivas Gençlik ve Spor İl müdürlüğünde görevli Masa Tenisi Antrenörü Sn.Mutlu ÖZDEMİR, yayın saatleri ile ilgili bilgileri ilan edeceklerini söyledi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER