SÜPER LİG

UEFA'da hareketli saatler başladı

UEFA'nın dün Futbol Federasyonu ile temasa geçtiği, iddianamenin İngilizce metnini istediği öğrenildi.

UEFA'da hareketli saatler başladı
UEFA, iddianameyi TFF'den istedi. Gözler Avrupa'da devam eden Beşiktaş ve Trabzon'un üzerinde. F.Bahçe için de UEFA yeni savunmayı CAS'a gönderecek. 
 
 
UEFA, Türkiye'deki son gelişmeleri yakından takip etmeye devam ediyor. Önceki gün iddianamenin açıklanması üzerine UEFA'nın dün Futbol Federasyonu ile temasa geçtiği, iddianamenin İngilizce metnini istediği öğrenildi.  
 
 
UEFA, TFF'ye 401 sayfalık metnin en kısa zamanda kendilerine ulaştırılmasını isterken; gözler Avrupa'da yoluna devam eden iki takıma yani Beşiktaş ve Trabzonspor'a çevrildi. Lyon-Dinamo Zagreb maçındaki 7-1'lik tuhaf sonucu ve fotoğraflara yansıyan tabloyu görmezden gelen UEFA Başkanı Platini'nin Türkiye konusundaki bu hassasiyeti de dikkat çekti.  
 
İddianamade yer bulan Beşiktaş ve Trabzonspor için önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama beklenirken, başkan Platini ve yönetiminin vereceği karar merak konusu..

SÜRPRİZLER OLABİLİR!
Bu arada Fenerbahçe, UEFA ve TFF arasındaki CAS'ta devam eden davada da önümüzdeki günlerde flaş gelişmeler olabilir. Başmüfettiş Cornu'nun ifadesini geri çekmesi üzerine UEFA'nın iddianamenin F.Bahçe ile ilgili kısmını CAS'a savunma olarak göndereceği kaydedildi

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER