SÜPER LİG

UEFA'dan Süper Lig yorumu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi internet sitesinde, Turkcell Super Lig'de ikinci yarının başlamasına geniş yer verdi.

UEFA'dan Süper Lig yorumu

UEFA sitesinde, Super Lig'de ikinci yarının başlamasına geniş yer verdi. 


uefa.com, ligin başlamasını, Turkcell Super Lig'in gol krallığında liderliği elinde tuttuğunu ve çok iyi bir sezon geçirdiğini ifade ettiği Galatasaray'ın Çek golcüsü Milan Baros'un gol sevinci fotoğrafının uzantısında verdi. ''Türk Ligi Devre Arasından Çıkıyor'' başlığını taşıyan uzun haberde, özellikle ligin zirvesini etkileyecek bu haftaki Fenerbahçe-Trabzonspor ve Sivasspor-Galatasaray maçlarına geniş yer ayrıldı. Haberde, bu iki maçın 17. haftası oynanacak ligde önemli bir viraj olduğuna dikkat çekildi. 

Turkcell Super Lig'e 2005 yılında yükselen Sivasspor'un artan bir form grafiğinin olduğu ve her sezon üstüne koyarak devam ettiği vurgulanan haberde, teknik direktör Bülent Uygun'un maçla ilgili görüşlerine de yer verildi. Uygun, bugüne kadar Galatasaray'ı yenme başarısı gösteremediklerini, fakat yarınki maçla birlikte, sarı-kırmızılılar karşısındaki bu şanssızlığa son vermek istediklerini söylerken, son şampiyonun, kadrosunda birinci sınıf ve doğrudan oyunun gidişatını etkileyebilecek Arda, Baros, Lincoln gibi oyunculara sahip olduğunu belirtti.

UEFA'nın haberinde, Galatasaray Teknik Direktörü Michael Skibbe'nin, Sivas'taki soğuk havadan çekindiği bildirilirken, savunmanın göbeğindeki Fernando Meira ve Emre Güngör'ün cezalı ve Servet'in de durumunun netleşmemiş olmasının, Alman çalıştırıcıyı düşündürdüğü kaydedildi.

uefa.com, Sivas deplasmanında, Lincoln-Baros ikilisinin, Skibbe'nin en çok güvendiği ikili olduğunu da vurguladı.  

FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇI
Sitede, bir diğer önemli maçın taraflarından Trabzonspor'un Ağustos 1997'den beri Kadıköy'de galip gelemediğine dikkat çekilirken, bordo-mavililerin genç transferleri Burundili Faty Papy ve Göksu Alhas'ın, ''Kendimizi hazır hissediyoruz'' diyerek, Kadıköy'den puanla dönmek istediklerini söyledikleri aktarıldı. 

Haberde, bu hafta Trabzonspor'u ağırlayacak Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones'in ise oyuncularını, bordo-mavili ekibin kaliteli bir takım ve ligin ilk yarısında zaman zaman lider olduğu hatırlatmasıyla uyardığı belirtildi. 

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER