MOTOR SPORLARI

Ülkü Motorsport ülkemizi temsil etti

Ülkü Motorsport, en prestijli pist şampiyonalarından biri olan Porsche Sports Cup'ın Belçika ayağında büyük başarılara imza attı.

Ülkü Motorsport ülkemizi temsil etti
Otomobil sporlarında ülkemizi Avrupa'da başarıyla temsil eden Ülkü Motorsport, en prestijli pist şampiyonalarından biri olan Porsche Sports Cup'ın Belçika ayağında büyük başarılara imza attı.

Türk bayrağını Avrupa'da dalgalandırarak göğsümüzü kabartan Ülkü Motorsport takım kaptanı, Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü, Galip Atar, Bilal Saygılı ve İsmet Toktaş cumartesi ve pazar günü gerçekleşen Porsche Super Sports Cup and Endurance yarışlarına katıldılar. Porsche Super Sports Cup mücadelesinde cumartesi günü yapılan ilk yarışta görüş açısının zor olduğu bir durup bir yağan yağmurlu hava şartlarında başarılı bir sonuç elde eden Ülkü Motorsport kaptanı Ümit Ülkü 57 araç içerisinde genel klasmanı 14'üncü, 24 aracın bulunduğu kategorisini 6'nci sırada tamamlarken Galip Atar 12'inci Bilal Saygılı ise 15'inci sırada finiş gördü.   
 

 
2. yarışta gruplarında Ümit Ülkü 10'uncu Galip Atar 16'ıncı Bilal Saygılı ise 17'inci sırada tamamladılar Endurance yarışlarının birincisinde Türkiye Pist Şampiyonu Ümit Ülkü ve tecrübeli pilotlarından Galip Atar, 10'uncu sırada, yine birlikte mücadele eden başarılı pilotlardan Bilal Saygılı ve İsmet Toktaş ise 11'inci sırada finiş gördü. İkinci yarışta ise Ümit Ülkü ve Galip Atar 11'inci olurken mekanik problemlerden dolayı Bilal Saygılı ve İsmet Toktaş yarışı tamamlayamadılar.

Ülkü Motorsport'un Avrupa arenasında bir sonraki durağı 19-20 Eylül tarihlerinde Belçika'nın Zolder Pistinde ETCC (Avrupa Binek Otomobiller Şampiyonası) yarışı olacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER