SÜPER LİG

Ünal Aysal bulutların üstünde uçuyor

Yapılan transferlerle Galatasaray taraftarını coşturmayı başaran Ünal Aysal'ı sevindiren başka bir nokta daha var.

Ünal Aysal bulutların üstünde uçuyor

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, "Transferler nedeniyle çok mutluyum. Ancak beni mutlu eden başka bir nokta daha var; hem yönetim, hem teknik heyet, hem de futbol takımının uyumu ayaklarımı yerden kesiyor" dedi.

Fanatik.com'un haberine göre; Dany, Umut Bulut, Hamit Altıntop, Amrabat ve Burak Yılmaz transferleriyle Türkiye'yi ayağa kaldıran Galatasaray'ın başkanı Ünal Aysal mutluluktan uçuyor! Taraftarlara vermiş olduğu transfer sözünü tutan Aysal, gelecek sezona da umutla bakıyor. FANATİK'e durum değerlendirmesi yapan Başkan, imza atan yıldızlar kadar yönetim, teknik heyet ve futbol takımının birlik ve beraberliğinden duyduğu memnuniyeti dile getiriyor. "Yaptığımız transferlerden çok yönetimin ve teknik heyetin işbirliği beni daha çok mutlu etti. Tüm ekibimiz büyük bir uyum içinde başından sonuna örnek bir çalışma sergilediler. 15 günlük gecikme hariç her şey planlandığı gibi yürüdü. Aldığımız oyuncuların tamamı önceden belirlediğimiz isimlerdi" diyen Ünal Aysal, sözlerine şöyle devam etti...

'Hedef, Avrupa'da başarı'

"Planlarımız çerçevesinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Taraftarlarımızın beklentileri artık Şampiyonlar Ligi'nde başarılara yönelik olsun. İlk günden bu yana söylediğimiz gibi Galatasaray'ın hedefi Avrupa'da başarılı olmak ve bu başarıyı da kalıcı kılmaktır. Tabii ki Türkiye'deki başarılar da çok önemlidir, ama hiçbir Galatasaraylı'yı Avrupa'da kazanılmış bir başarı kadar sevindiremez..."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER