SÜPER LİG

Ünal Aysal transfer talimatını verdi!

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül gündeme dair açıklamalar yaptı.

Ünal Aysal transfer talimatını verdi!
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün ve Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül gündeme dair açıklamalar yaptı.

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün; "2013 yılının ilk kısmı iyi bitti şampiyonluklar geldi ama ikinci kısım iyi başlamadı. Sezona iyi başlayamasak da yılın ikinci kısmı iyi bitiyor yükselişteyiz, bu yılın böyle bitmesi önümüzdeki yılın da habercisi bence, iyi bir yıl bekliyor bizi."

"Hakan Çalhanoğlu, Serdar Aziz, Alex Telles, Tarık Çamdal dile getirilen isimler. Bu isimler ve bunlardan başka isimler üzerinde çalışmalar olduğunu biliyorum. Teknik kadronun talebi doğrultusunda gereken pozisyonlara en iyi transferlerin yapılabilmesi için Başkan Ünal Aysal'ın talimatı var. Dolayısıyla taraftarımız şu konuda rahat olsun ki Galatasaray ikinci devrede çok daha güçlü, çok daha organize bir şekilde, çok daha başarlı bir şekilde sahalarda olacak ve mutlu sona ulaşacağız. Başkan genç oyuncular demiş, ihtiyaç duyulan pozisyonu direk doldurabilecek oyuncular alınacak."

Hakan Çalhanoğlu transferi ne durumda?
"Şuan da Hakan konusunda bize ulaşan bir gelişme yok zaten biliyorsunuz olsa da biz borsaya bağlı bir şirket olduğumuz için bu konuda bir açıklama yapmamız mümkün değil."

Galatasaray Yönetim Kurulu üyesi Emir Sarıgül; "Zor bir yıldı özellikle ikinci yarısı zorlukla geçen bir yıldı.Geçen yıl şampiyonluklar aldık. Kötü bir dönem geçirsek de son haftalarda aldığımız başarılı sonuçlar doğrultusunda hedeflerimize ilerlemek istiyoruz. 25 milyon Galatasaraylı'nın bizden beklediği sportif başarı. Biz de bu noktada futbolcularımızla teknik heyetimizle, yönetimimizle ve taraftarımızlar omuz omuz bir mücadele içerisindeyiz. İnşallah devre arasını iyi değerlendirip eksiklerimizi iyi takviyelerle kapatıp motive bir şekilde devam edeceğiz."

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER