SPOR MAGAZİN

Ünlü ABD'li boksörün lüks hayatını görenler yok artık dedi

Dünyaca ünlü boksör Floyd Mayweather'in eğlenmek için dışarı çıkarken yanına çanta dolusu para alması ve giydiği ayakkabıları sadece 1 kez kullanması "yok artık" dedirtti.

Ünlü ABD'li boksörün lüks hayatını görenler yok artık dedi - Sayfa 1

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi boksörleri arasında yer alan ve toplam serveti 1 milyar doları aşan ABD'li boksör Floyd Mayweather'ın 'lüks' tutkusu inanılmaz boyutlarda...

Ünlü ABD'li boksörün lüks hayatını görenler yok artık dedi - Sayfa 2

Dünyanın en çok kazanan sporcusu ünvanına sahip olan ABD'li boksör Floyd Mayweather ayakkabılarını ve iç çamaşırlarını yalnızca bir kez giyiyor. Sadece iç çamaşırlarına ayda 6 bin 500 dolar harcıyor.

Ünlü ABD'li boksörün lüks hayatını görenler yok artık dedi - Sayfa 3

LÜKS ARABALARA BAYILIYOR Floyd Mayweather en çok parayı lüks otomobillere harcıyor. Şu anda garajında toplam değeri 50 milyon doları aşan 88 adet lüks otomobil bulunuyor. Mayweather aynı arabanın beğendiği bir kaç rengini alıyor. Gece dışarı çıktığında eğlenceye 1 milyon dolar para harcayabiliyor... Bir tabak yemeğinin maliyeti bin doları bulabiliyor...

Ünlü ABD'li boksörün lüks hayatını görenler yok artık dedi - Sayfa 4

Floyd Mayweather milyonlarca dolar değerindeki otomobillerinin ve uçağının fotoğraflarını sık sık Instagram hesabından paylaşıyor.