VOLEYBOL

VakıfBank kazandıüı kupaları Trump'ta sergileyecek

VakıfBank'ın aldığı kupalar, şampiyonluk hikayeleriyle birlikte, 6 – 14 Aralık tarihleri arasında Trump Alışveriş Merkezi'nde sergilenecek.

VakıfBank kazandıüı kupaları Trump'ta sergileyecek
Bir voleybol takımının kazanabileceği tüm ulusal ve uluslararası kupaları müzesinde barındıran VakıfBank Bayan Voleybol Takımı’nın oyuncuları 7 Aralık Pazar günü Trump Alışveriş Merkezi’nde imza gününe katılıyor

Dünya Kulüpler Şampiyonası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Top Teams Kupası, Avrupa Challenge Kupası, Türkiye Ligi, Türkiye Kupası ve Türkiye Süper Kupası şampiyonluklarıyla bu alanda dünya spor tarihine geçmeyi başarmış olan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, Trump Alışveriş Merkezi'ne imza gününe geliyor. 7 Aralık Pazar günü 16.00 – 17.30 saatleri arasında düzenlenecek imza gününde alışveriş merkezi ziyaretçileri VakıfBanklı oyuncular ile hem tanışma hem de imzalı takım tişörtü alma şansına sahip olacak.

KUPA TRUMP AVM'DE

Son iki sezonda Türkiye'deki tüm kupaları toplayan, 73 maçlık galibiyet serisiyle Guinness Rekorlar Kitabı'na giren, ülkemize ilk ve en çok Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu'nu getiren ve bir voleybol takımının kazanabileceği tüm ulusal ve uluslararası kupaları kazanmayı başaran tek takım olan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı'nın kupaları, 06 - 14 Aralık tarihleri arasında Trump AVM'de sergilenecek. Sergide kupaların şampiyonluk hikâyesi de hazırlanan özel görsellerle anlatılacak.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER