ŞAMPİYONLAR LİGİ

Van Gaal: Taraftarın ne dediğini önemsemeyin

Manchester United Teknik Direktörü Louis van Gaal, CSKA maçının devre arasında oyuncularına "Taraftarın ne dediğini önemsemeyin, oyununuza bakın" şeklinde telkinde bulundu.

Van Gaal: Taraftarın ne dediğini önemsemeyin

İnternetspor / Manchester United forveti Jesse Lingard, dün 1-0 kazandıkları CSKA Moskova maçının devre arasında Louis van Gaal'in kendilerine "taraftarın ne söylediğini önemsemeyin" dediğini söyledi.

Ajax-Fenerbahçe maçı öncesi kaos uyarısı!Ajax-Fenerbahçe maçına ev sahipliği yapacak Amsterdam Arena'nın hemen yanında bu gece dev bir rock konseri var. Kaos uyarısı yapan yetkililer harekete geçti.

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda Manchester United ile CSKA Moskova'yı karşı karşıya getiren maçı Manchester United, 79'da Rooney ile bulduğu golle 1-0 kazandı. Maç boyunca Old Trafford tribünlerinin takıma ve van Gaal'e getirdiği eleştiriler ve sürekli "hücum, hücum" şeklindeki tezahüratlar, devre arasında da Hollandalı teknik adamın gündemindeydi.

Maçtan sonra açıklamalarda bulunan Manchester United'ın forveti Lingard, "Maç boyunca olabildiğim kadar ayaklarımın üzerinde durmaya çalıştım. Açıkçası maç boyunca doğru anı bulmam gerektiğini biliyordum. Bu yüzden bizim bazen sabırlı olmamız lazım. Golün gelmesi beni çok mutlu etti" şeklinde konuştu.

Euro 2016 biletleri satışa çıkıyorTürkiye'nin de yer alacağı 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın biletleri 14 Aralık 2015'te satışa sunulacak.

"OYUNUNUZA BAKIN"

0-0 biten ilk ayrı sonucu devre arasında van Gaal'in futbolculara tavsiyesinin ne olduğu sorusuna 22 yaşındaki forvet, Hollandalı teknik adamın "Siz aynı şekilde devam edin, aynı ilk yarıdaki gibi performansınızı koruyun. Sabırlı olun ve taraftarın ne dediğini önemsemeyin. Oyununuza bakın" dediğini aktardı.

United, dün aldığı galibiyetle B Grubu'nda liderliğe yükseldi. 7 puanı olan Kırmızı Şeytanlar'ı 1 puan arkadan PSV ve Wolfsburg takip ediyor.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER