FENERBAHÇE

Vitor Pereira gidici gibi

Porto ve Olympiakos’tan sonra Fenerbahçe'de de şampiyonluklar yaşayacağından emin olan Pereira, Türkiye’nin ardından 2 kez kapısından döndüğü ‘Ada rüyasını’ gerçekleştirmeyi hedefliyor

Vitor Pereira gidici gibi

Sezon başında kelimenin tam anlamıyla eleştiri bombardımanına tutuldu Vitor Pereira...

Takımın futbol anlamında sergilediği kötü görüntü, Van Persie ile yaşadığı kriz, 60. dakikadan sonra ortaya çıkan kondisyon sorunu Portekizli hocanın ‘Fenerbahçe için yeterli olup olmadığı’ tartışmalarını beraberinde getirdi. Ancak kendine güvenini hiç kaybetmeyen, takımla ilgili sürekli “Tüm eleştirilere sezon sonu cevap verip şampiyon olacağız” diyen Pereira’nın, kendi kariyeri konusunda da aynı tavrı gösterdiği öğrenildi.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Pereira eleştirilerin en yoğun olduğu dönemlerde bile yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde “parlak bir gelecek” işaret etti.

‘ÖNCE ŞAMPİYONLUK’

Fenerbahçe’de zamanla her şeyin rayına oturacağını öngören Pereira, “Ben buraya geldiğim ilk gün verdiğim sözün arkasındayım. Fenerbahçe’de şampiyonluklar yaşayacağım ve sezon sonunda kutlayacağımız çok şey olacak. Porto ve Olympiakos’tan sonra Fenerbahçe’de de aynı başarıyı tekrarlayacağım” dedi.

Tecrübeli hocanın kendi kariyeriyle ilgili olarak da daha önce iki kez kapısından döndüğü Premier Lig’i hedef seçtiği ve “Fenerbahçe’deki başarılarımın ardından Premier Lig’de görev alacağımdan eminim” dediği öğrenildi.  

Vitor Pereira daha önce 2013’te Everton’ın gündemine gelmiş, Al Ahli’den ayrıldıktan sonra da ismi Newcastle United ve Crystal Palace ile anılmıştı.

Fenerbahçe'den hakem tepkisi
Fenerbahçe derbide Beşiktaş'ı devirdi
Fenerbahçe yenilgiyi unuttu
Yorumlar