FENERBAHÇE

Vitor Pereira kaleci tercihini yaptı

Vitor Pereira; Fenerbahçe’nin, Braga’ya karşına çıkacağı maçta kimi kaleye geçireceğine karar verdi

Vitor Pereira kaleci tercihini yaptı

Bu akşamın en çok merak edilen konularından biri de, kaleye Volkan Demirel’in mi yoksa Luis Fabiano’nun mu geçeceğiydi. Vitor Pereira’nın, tercihini Brezilyalı file bekçisinden yana kullanacağı öğrenildi.

Avrupa Ligi son 16 Turu’nda Fenerbahçe’nin, Braga’ya karşı ilk maçta nasıl bir performans ortaya koyacağının dışında en çok merak edilen, bu akşam kalede kimin görev yapacağıydı.

Teknik direktör Vitor Pereira’nın, daha önceki uygulamasından vazgeçmeyeceği ve yine Avrupa maçında eldivenleri, formsuz olduğu için eleştirilen Luis Fabiano’ya vereceği bildirildi. Kamuoyunda, Braga sınavında kesinlikle lig maçlarında görev yapan Volkan Demirel’in oynaması gerektiği konuşulurken, Pereira’nın, Fabiano’da  ısrarcı olduğu konuşuluyor.

Fenerbahçe'nin Braga maçı muhtemel 11'i!

Avrupa’da 8 maçta 7 gol

Fanatik'in haberine göre; Lokomotiv Moskova ile oynanan rövanşta yediği hatalı golle dikkatleri üzerine çeken 28 yaşındaki file bekçisi, Avrupa Ligi’nde forma giydiği 8 maçta 7 gol, Türkiye Kupası’ndaki 5 karşılaşmada da 7 gol yedi. 2012-2015 yılları arasında Porto’nun kalesinde Braga’ya karşı toplamda 5 mücadeleye çıkan deneyimli oyuncu, 5 kez kalesini gole kapatamamıştı.

Yorumlar
TREND HABERLER