FENERBAHÇE

Vitor Pereira'dan futbolculara uyarı

Siper Lİg ve UEFA Avrupa Ligi'ndeki iddialarını sürdürmek isteyen Fenerbahçe'de teknik patron Vitor Pereira oyuncuları soğuk hava ve sahte çim konusunda uyardı.

Vitor Pereira'dan futbolculara uyarı

Fenerbaçe Teknik Direktörü Vitor Pereira Norveç’te şartların kendilerini çok zorlayacağının altını çizerek, “Sizden kendinize dikkat etmenizi istiyorum. Alışık olmayan birisi için suni çimde sakatlanma riski çoktur” dedi.

Ligde Beşiktaş’ın ensesinden nefesini eksik etmeyen Fenerbahçe, Avrupa’da da yoluna aynı şekilde devam edebilmek adına çok önemli bir karşılaşmaya hazırlanıyor.

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nun lideri olan Norveç temsilcisi Molde’ye konuk olacak Sarı-Lacivertliler’de, teknik direktör Vitor Pereira oyuncularını özellikle iki konuda uyardı. Maçın Türkiye ikliminden çok farklı bir konumda oynanacağını hatırlatan Pereira, soğuk havaya karşı oyuncularının kırılgan olmamasını istedi.

Ayrıca maçın alışık olunmayan suni çimde oynanacağını da hatırlatan Pereira, “Sizden hem planlarımızı uygulamanızı hem de kendinize dikkat etmenizi istiyorum. Alışık olmayan birisi için suni çimde sakatlanma riski çoktur. Dengenizi korumanızı istiyorum. Bu iki konunun da üstesinden gelecek tecrübeye sahipsiniz” şeklinde konuştu.

Mustafa Denizli'nin büyük planı

 “BU MAÇI KAZANMALIYIZ”

Teknik direktör Vitor Pereira ayrıca Molde’ye karşı Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan ilk maçı da hatırlatırken, “Bu bizim için kötü bir mağlubiyetti. Belki de bu sezon bir tek o maçta o kadar dağınık ve bize yakışmayan bir görüntü verdik. Biz o gün sadece 3 puan değil, özgüven de kaybettik. İşte bu yüzden bu rövanş maçı bizim için farklı bir anlam da taşıyor. Karşılaşmayı kazanarak hem hedefimizin liderlik olduğunu göstermeliyiz, hem de bir nevi kendimizi affettirme mücadelesi olan bu maçtan bize yakışır bir şekilde çıkmalıyız” ifadelerini kullandı.

PEREİRA'NIN KARARSIZLIĞI

Teknik direktör Vitor Pereira, Molde maçında sağ ön kanatta kimi oynatacağı konusunda büyük kararsızlık yaşıyor. Son zamanlarda bulduğu şansı iyi kullanan Alper Potuk’u kesmeye çok sıcak bakmayan Portekizli hoca, Markovic’in tamamen hazır olması, Volkan Şen’in de oyuna girdikten sonra etkili bir performans ortaya koyması nedeniyle kafası bir hayli karıştı. Yine de bu üç isim arasında formaya en yakın oyuncunun Alper olduğu öğrenildi.

Yorumlar
TREND HABERLER