DİĞER HABERLER

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun kazananı belli oldu

Vodafone 39. İstanbul Maratonu yapılıyor. Maratonun 42 kilometrelik etabını erkeklerde Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich, kadınlarda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich kazandı.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun kazananı belli oldu - Sayfa 1

Vodafone 39. İstanbul Maratonu yapılıyor. Organizasyonun bu yılki sloganı, "Çocuklarımızın geleceği için koşuyoruz" olarak belirlendi. Maratonun 42 kilometrelik etabını erkeklerde Kenya asıllı Fransız atlet Abraham Kiprotich, kadınlarda Kenyalı atlet Ruth Chepngetich kazandı.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun kazananı belli oldu - Sayfa 2

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Spor İstanbul ve Vodafone tarafından bu yıl "Çocuklar İçin Koş" temasıyla düzenlenen Vodafone 39'uncu İstanbul Maratonu'nun startı verildi.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun kazananı belli oldu - Sayfa 3

Maratonun startını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal ve çocuklar verdi.

Vodafone 39. İstanbul Maratonu'nun kazananı belli oldu - Sayfa 4

1979 yılından bugüne kesintisiz olarak her yıl düzenlenen ve kıtalararası koşulan tek yarış olma özelliğine sahip İstanbul Maratonu, Tekerlekli Sandalye, 42K "Maraton", 15K , 10K, Halk Koşusu olmak üzere 5 ana kategoride koşuldu.