SPOR MAGAZİN

Wesley Sneijder yeni işini buldu!

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, İtalyan iş adamı Fabio Cordella ile birlikte kendi şarap ve zeytinyağını üretme ve piyasaya sürme kararı aldı.

Wesley Sneijder yeni işini buldu!

Galatasaray'da Wesley Sneijder, futbol dışında sektöre atılıyor. Hollandalı yıldız, İtalyan iş adamı Fabio Cordella ile birlikte kendi şarap ve zeytinyağını üretecek ve piyasaya sürecek.

Sneijder, kendisine ait twitter hesabından, "Neredeyse tamam! Birkaç gün sonra size bir sürprizim var." diyerek, Fabio Cordella'yı bu tweetine ekledi. Lecce'nin de sahibi olan ve futbol menajerliği işi de yapan Fabio Cordella, kendisine ait kırmızı, beyaz ve gül şaraplarıyla servet edinmişti.

Ümit Karan kendi kurbanını kendisi kesti!

INTER'DE OYNADIĞI DÖNEMDE PİYASAYA ÇIKMIŞTI

Wesley Sneijder'in WS10 adı altında zeytinyağı ve şarapları, Inter'de oynadığı dönemde piyasaya çıkmıştı. Cordella ile birlikte işbirliğini artıran Sneijder'in bu kez daha büyük bir yatırım ve üretimle piyasaya gireceği ifade edildi.

MARKANIN İSMİ MERAK KONUSU

Wesley Sneijder'in yeni markasının adının ne olacağı gizemini korurken, yeni ismin oğlu Xess Xava veya eşi Yolanthe'den ilhamla konmuş olabileceği belirtildi.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER