BASKETBOL

Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Bilyoner Kadınlar Basketbol Ligi Final Serisi 5. maçında Fenerbahçe ile Yakın Doğu Üniversitesi şampiyonluk maçına çıkacak. Peki Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçı saat kaçta?

Kadınlar Basketbol Ligi final serisi nefes kesiyor. Serinin ilk iki maçını deplasmanda 78-70 ve 73-67 kaybeden Fenerbahçe, sahasındaki ilk karşılaşmayı 71-70,79-72 kazanarak final serisinde durumu 2-2'ye getirdi. Sırada serinin 5. maçı var. Yakın Doğu Üniversitesi'nin ev sahipliğinde oynanacak 5. maçı kazanan taraf şampiyonluğunu ilan edecek.

Yakın Doğu Üniversitesi-Fenerbahçe maçı ne zaman hangi kanalda saat kaçta?

Serinin beşinci ve son maçı bugün Yakın Doğu Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Caferağa'da oynanacak. Saat 19.00'da başlayacak mücadele TRTSPOR'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

Normal sezonu 21 galibiyet, 5 mağlubiyetle ikinci sırada tamamlayan Potanın Kraliçeleri, çeyrek final serisinde sezonu 12 galibiyet ve 14 mağlubiyetle 7. sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediye ile eşleşti ve 3 maç üzerinden oynanan çeyrek final serisinde rakibini 2-0’la geçti. Potanın Kraliçeleri ilk maçta konuk ettiği Mersin Büyükşehir Belediyesi’ni ise 82-71, konuk olduğu maçı ise 64-102 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Fenerbahçemiz, 5 maç üzerinden oynanan yarı final serisinde eşleştiği Galatasaray’ı da ilk 3 maçta farklı skorlarla mağlup ederek finale yükseldi. Potanın Kraliçeleri; ilk maçı 22 sayı farkla 83-61, ikinci maçı 24 sayı farkla 97-73, üçüncü maçı ise 14 sayı farkla 77-63 kazandı.

Yakın Doğu:
Emine
Olcay
Eldebrink
Leuchanka
Bahar
Sinem
Holingsworth
Gizem
McBride
Vandersloot
Berfin

Fenerbahçe:
Pelin
Ayşe
Melisa
Melis
Merve
Birsel
Tuğçe
Parker
Lavender
Quigley
Gruda
Esra

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER