FUTBOL

Yarıda kalan derbi sonrası TFF'nin kararı ne olacak?

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası ne karar vereceği merak ediliyor. Bunun için TFF'nin önünde iki yol var. Bunlardan biri Fenerbahçe'ye yarıyor, diğeri Beşiktaş'a ikram gibi oluyor. İşte TFF'nin önündeki iki seçenek;

Yarıda kalan derbi sonrası TFF'nin kararı ne olacak? - Sayfa 1

Yarıda kalan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi sonrası ne karar vereceği merak ediliyor. TFF'nin ya F.Bahçe'yi hükmen yenik sayması ya da maçı kaldığı yerden aynı skorla devam ettirmesi bekleniyor.

Yarıda kalan derbi sonrası TFF'nin kararı ne olacak? - Sayfa 2

Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanan derbinin yarıda kalmasının ardından şimdi nasıl bir karar verilecek? Şimdi gözler TFF Yönetim Kurulu'na çevrildi. TFF Yönetim Kurulu kısa bir süre içerisinde toplanarak kararını verecek.

Yarıda kalan derbi sonrası TFF'nin kararı ne olacak? - Sayfa 3

İKİ İHTİMAL VAR : TFF'nin önünde iki seçenek bulunuyor. İlk seçenek, Fenerbahçe'nin hükmen yenik sayılması ve Beşiktaş'ın otomatik olarak finale yükselmesi. Bu karar alınırsa maç Beşiktaş'a altın tepside ikram edilmiş gibi olacak.

Yarıda kalan derbi sonrası TFF'nin kararı ne olacak? - Sayfa 4

İKİNCİ İHTİMAL : Yarıda kalan derbi için TFF'nin diğer seçeneği maçı kaldığı yerden yani 57. dakikadan itibaren devam ettirmek. Bu durumda Beşiktaş 10 kişiyle maça devam edecek ki bu da Fenerbahçe'ye yarayacak.