1.LİG

Yeni Malatyaspor telafi peşinde

Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Eskişehirspor mağlubiyetinin telafisini yapacaklarını bildirdi.

Yeni Malatyaspor telafi peşinde

TFF 1. Lig'in lideri Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, Eskişehirspor mağlubiyetini sahalarında oynayacakları Giresunspor maçını kazanarak telafi etmek istediklerini söyledi.

Buz, Malatya İnönü Stadı'nda basın mensuplarına yaptığı açıklamada, 5 maçlık galibiyet serilerinin Eskişehirspor karşılaşmasıyla sona erdiğini belirterek, yeni bir seri yakalamak istediklerini ifade etti.

Selçuk İnan ile Ayhan Akman barıştı

Eskişehirspor karşısında 1-0 geriye düştükten sonra net gol pozisyonları yakaladıklarını aktaran Buz, "Eskişehirspor maçında ilk 15 dakika bizim istediğimiz gibi gitmedi. Golü yedikten sonra oyunu çevirmeye başladık. İkinci devre hamlelerden sonra net gol pozisyonları yakaladık. Son paslarımızın ve final vuruşlarımızın daha iyi olması gerekiyordu. Maç dönebilirdi ama olmadı. Uzatmalarda da ikinci golü yedik. Futbolcularım ellerinden gelen mücadeleyi verdi ancak futbolda bazen olmuyor." dedi.

- "Zorlu bir müsabakaya çıkacağız"

İrfan Buz, Eskişehirspor maçının geride kaldığını, takım olarak Giresunspor karşılaşmasına yoğunlaştıklarını kaydederek, "Oynadığımız müsabakayı bırakıp, önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Eskişehirspor mağlubiyetini Giresunspor maçını kazanarak telafi etmek istiyoruz. Zorlu bir müsabakaya çıkacağız. Allah'ın izniyle sahamızda 3 puanı almak istiyoruz. 3 puanı alacağımıza da inanıyorum." değerlendirmesinde bulundu.

TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER