DİĞER HABERLER

Yeşil Giresun adım adım Play-Off'a gidiyor

TB2L ekiplerinden Yeşil Giresun Belediyespor'da Başkanvekili Bülent Yavuz, iddialı konuştu.

Yeşil Giresun adım adım Play-Off'a gidiyor
TB2L ekiplerinden Yeşil Giresun Belediyespor'da Başkanvekili Bülent Yavuz, adım adım çizdikleri hedef yolunda ilerlediklerini belirtti. 

Türkiye Basketbol 2. Ligi’nde zirve mücadelesi veren Yeşil Giresun Belediyespor’un çıkışı sürüyor. Son olarak geçtiğimiz Cumartesi günü ligin güçlü ekiplerinden Pertevniyal’i yenen Dev Çotanaklar, 15. Hafta’da zirve yürüyüşüne devam etti. 

-"FARKLI BİR TAKIMIZ" 
Yeşil – Beyazlılarda Başkanvekili Bülent Yavuz, oldukça genç bir takıma karşı mücadele ettiklerini ifade ederek, “Pertevniyal ligin en genç takımlarından birisi diyebiliriz. Yaş ortalamaları 16-17 olan bir takıma karşı mücadele ettik. Ancak biz farklı bir takımız. Taraftarlarımızın müthiş desteğiyle Pertevniyal maçını kazandığımız için mutluyuz.” Dedi. 

-"KARLI BİR HAFTA" 
Pertevniyal maçının zor geçeceğini tahmin ettiklerini söyleyen Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü: “Fakat biz kendimize inanıyor ve güveniyorduk. Karşılaşmaya iyi başlayan taraf biz olduk. Başladığımız gibi ilk yarıyı da üstün götürdük. İkinci yarı da ise zaman zaman kopmalar yaşadık. Ancak salondan mutlu ayrıldık. Çok karlı bir haftayı geride bıraktık. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada biz kazandık. Liderle aramızdaki fark iki puana kadar indi.” 

-"2013 HEDİYESİ" 
Tribünleri dolduran taraftarlara teşekkür eden Yavuz, “Her hafta olduğu gibi 19 Eylül Kapalı Spor Salonu yine yeşil – beyaz renklere gönül veren taraftarla doldu. Tribünlerde boş yer bırakmayan ve bizlere desteklerini esirgemeyen Giresunlulara çok teşekkür ediyoruz. 2012 yılının son maçında aldığımız bu galibiyeti taraftarlara armağan ediyoruz.” İfadelerini kullandı. 

YAVUZ’UN YENİ YIL MESAJI 
Yavuz, 2013 yılının herkese sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi temennisinde bulundu.  
 
Haber: Özgür ERDOĞAN / Giresun 
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER