DİĞER HABERLER

Yeşil Giresun kapalı gişe oynuyor!

Yeşil Giresun Belediyespor, 85-62 mağlup ettiği Pi Koleji maçında yine kapalı gişe oynadı.

Yeşil Giresun kapalı gişe oynuyor!
Türkiye Basketbol 2. Ligi'ne ağırlığını koyan ve rakip tanımayan Yeşil Giresun Belediyespor, 85-62 mağlup ettiği Pi Koleji maçında yine kapalı gişe oynadı. Onlarca taraftarlar da spor salonu dışarısında kaldı. 

Yeşil Giresun Belediyespor, 20. hafta maçında 19 Eylül Kapalı Spor Salonu’nda alt sıralarda bulunan Pi Koleji’ni konuk etti. Dev Çotanaklar, maç boyunca müsabakanın kontrolünü elinde tutmayı başardı ve Ankara temsilcisini rahat yendi. 

YAVUZ: "SALONA SIĞMIYORUZ" 
Yeşil Giresun Belediyespor Başkanvekili Bülent Yavuz, müsabaka bitiminde şehrin ileri gelenlerine seslendi. Yavuz, “Bu sonucu bekliyorduk. Takımımız her gün daha iyiye gidiyor. Biz şampiyonluğun en büyük adaylarından bir tanesiyiz. Ancak bir sorunumuz var. Bugün bin kişi dışarıda kaldı. Bu durum göz ardı edilmemeli. Salonumuz bize yetmiyor. Salona sığmıyoruz. Bu yüzden salon istiyoruz. Buna çok ihtiyacımız var” dedi. 

ATLI: "İYİ BİR SALONA İHTİYACIMIZ VAR" 
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı'da salon ihtiyacından bahsetti. 
 
Giresun Gençlik ve Spor İl Müdürü Zeki Atlı, maç sonunda şunları söyledi: 

“Takımızın hiçbir maçını kaçırmıyorum. Bu takım şehrimizin takımı. Her zaman desteklememiz lazım. Takımımıza destek çok fazla. Salonumuz tıklım tıklım doluyor, hatta taraftarlarımızın çoğu dışarıda kalıyor. Bu da iyi bir salonun iyi bir tesisin olması gerektiğini gösteriyor. Artık şampiyonluğu yakalamış sayılırız. İnşallah şampiyon olacağız.”  
 
Özgür ERDOĞAN / GİRESUN  
TREND HABERLER
Yorumlar
TREND HABERLER